Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ο ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ- ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.

http://lala-to.blogspot.gr/

Οριστική η νίκη Μπουραντά και οριστική η ήττα Θωμά. Η Δημαρχία Θωμά και όσα αυτή έφερε μαζί της τελειώνουν οριστικά. Ξεκινά, την 1η Σεπτέμβρη 2014, η μεταβατική Δημαρχία Μπουραντά στην διάρκεια της οποίας αναμένεται να αποκατασταθούν στοιχειώδεις αυτοδιοικητικές λειτουργίες και να προετοιμαστεί το έδαφος για την νέα γενιά στο τοπικό πολιτικό σύστημα.
Το ΛΑΛΑ ΤΟ!!! υποστηρίζει σταθερά τις αξίες της χρηστής προοδευτικής διακυβέρνησης, την διαφάνεια, την πάταξη της διαφθοράς και την λογοδοσία των αιρετών καθώς και τις γνήσιες συμμετοχικές διαδικασίες στη λήψη των αποφάσεων. Με αυτούς τους άξονες θα συνεχίσει να ασκεί κριτική και μάλιστα ακόμη αυστηρότερη στην νέα δημοτική αρχή διότι τώρα ξέρουμε ότι θα μας ακούνε περισσότερο. Εάν παρακούνε… κακό του κεφαλιού τους.
Το ΛΑΛΑ ΤΟ!!! υποστηρίζει ότι πρέπει να δοθεί από την αρχή ο απαιτούμενος πρωταγωνιστικός ρόλος σε νέα και άφθαρτα πρόσωπα, και κυρίως πρόσωπα που δεν προέρχονται από τον κομματικό σωλήνα των δύο κομμάτων που συνθέτουν την πλειοψηφία.
Συγχαίρουμε τον Θανάση Μπουραντά για την εκλογή του και του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.