Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο Τομέας Ναυτιλιακών I.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ βράβευσε τον Πειραιώτη εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη

Τον Πειραιώτη εφοπλιστή και πρόεδρο της Π.Α.Ε  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη βράβευσε ο Τομέας Ναυτιλιακών Σπουδών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, τιμώντας τον για την προσφορά του στην ελληνική Ναυτιλία, στο πλαίσιο του XINISEDUCATION FESTIVAL 2014, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, το οποίο πραγματοποείται φέτος για 6η συνεχή χρονιά.
Εκτός από τις επιτυχημένες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αναπτύξει και ένα μείζον κοινωνικό έργο, μέρος του οποίου είναι η συνεργασία της Π.Α.Ε Ολυμπιακός με τη UNICEF για τη χρηματοδότηση του προγράμματος εμβολιασμού 50.000 παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο, σε ολόκληρο τον κόσμο.....

Παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο του (μια ασημένια τριήρη) από τον καθηγητή και πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ.Σοφοκλή Ξυνή, ο κ. Μαρινάκης απευθύνθηκε στους σπουδαστές Ναυτιλιακών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, επισημαίνοντας: « Η Ναυτιλία, όπως και ο Αθλητισμός, είναι δύο χώροι όπου για να πετύχεις χρειάζεται επιμονή, σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα. Η γνώση του αντικειμένου είναι απαραίτητη προϋπόθεση εκπλήρωσης των στόχων σας».
Αναφερόμενος, εξάλλου, στη βράβευση, ο καθηγητής και πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Σοφοκλής Ξυνής εξήρε το δυναμισμό του κ. Μαρινάκη, τονίζοντας το γεγονός ότι «φέρνει εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα που αναλαμβάνει».
Στην εκδήλωση βράβευσης παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο κ. Δημήτρης Αλφιέρης (διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ.Σεραφείμ και υπεύθυνος Τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς) και ο κ. Δημήτρης Σαρρής (διευθυντής τμήματος Αθλητισμού Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων).
Πληροφορίες
Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Φίλωνος 39, τηλ. 210 4120 313