Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Συνελήφθησαν τρία άτομα σε περιοχές της Θήβας, στο πλαίσιο εντατικών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών


Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.Στο πλαίσιο εντατικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν χθες (24-05-2014) απογευματινές ώρες, σε διάφορες περιοχές της Θήβας, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 42, 35 και 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. ....

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 42χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (15) γραμμαρίων.
Στην δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 26χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (1,8) γραμμαρίων και δύο αυτοσχέδια τσιγαριλίκια που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό, συνολικού μεικτού βάρους (1,9) γραμμαρίων.
Στην τρίτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 35χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (1,6) γραμμαρίων.
Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργήθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.