Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού Πειραιώς

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή συνεχίζει να δίνει ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού Πειραιώς ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι στα επεισόδια της Κυριακής, στο γήπεδο της Αλικαρνασσού κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηροδότου – Εθνικού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Βενιζελείου Νοσοκομείου, ο 46χρονος Κωνσταντίνος Κατσούλης έχει υποστεί βαριά εγκεφαλική αιμορραγία, λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος και εντός της ημέρας θα διακομιστεί στην Αθήνα.

Η αστυνομία της Νέας Αλικαρνασσού προχώρησε σε περίπου 20 προσαγωγές και μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται ένας 27χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει προκαλέσει το σοβαρότατο τραυματισμό του Κατσούλη.

Ελαφρύτερα τραυματίας νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο ο 37χρονος Κωνσταντίνος Λόλης που έχει τραυματισθεί στο κεφάλι και έχει υποστεί κάταγμα ζυγωματικού.

Την ίδια ώρα, ελλιπή μέτρα αστυνόμευσης καταγγέλλει ο πρόεδρος του Εθνικού, Αλέξης Αγγελόπουλος σε δηλώσεις του.

Ωστόσο, από την πλευρά τους, κύκλοι της αστυνομίας που εκφράζουν τη θλίψη τους για τα δραματικά γεγονότα, υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως ενημέρωση για την παρουσία φιλάθλων του Εθνικού στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση του Ηροδότου

"Το ΔΣ του Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως, μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, εκφράζει τη βαθιά του λύπη για το σοβαρό τραυματισμό του φίλαθλου της ιστορικής ομάδας του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

«Δυστυχώς, ένα μεμονομένο περιστατικό ήταν αρκετό, για να χαλάσει την όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο φίλαθλος κόσμος της Νέας Αλικαρνασσού, αλλά και να αμαυρώσει την προσπάθεια όλων εμάς που ανιδιοτελώς υπηρετούμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό των ποδοσφαιριστών της ομάδος και κυρίως την ιστορία του συλλόγου μας.

Μία "χούφτα" ανεγκέφαλων που θέλουν να ονομάζονται "φίλαθλοι", δεν εκπροσωπούν το ύφος και το ήθος του συλλόγου μας.

Καταδικάζουμε τις πράξεις τους και καλούμε τους υγιείς φιλάθλους κοντά μας, ώστε όλοι μαζί να απομονώσουμε όλους αυτούς που με τέτοιες πράξεις προσβάλουν το σύλλογο.

Ο ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ δεν έχει πλέον άλλη επιλογή απο το να υποστηρίξει όποια συναφή μέτρα (αστυνομία, τηλεοπτικές κάμερες, κλπ), προκειμένου απο εδώ και στο εξής να διασφαλίσει τις καταλληλότερες δυνατές συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων της ομάδας μας, κάνοντας γνωστό ότι τέτοιους φίλαθλους δεν τους έχει ανάγκη και φυσικά η ομάδα μας δεν τους χρειάζετε.

Η διοίκηση του συλλόγου είναι υποχρεωμένοι πλέον να διαφυλάξει με άλλους τρόπους τα συμφέροντα και τα δικαιώματά της, κινώντας με νομικές διαδικασίες σε βάρος οποιουδήποτε θα ήθελε να τολμήσει στο μέλλον να δημιουργήσει παρόμοια προβλήματα.

Τέλος, για άλλη μία φορά εκφράζουμε τη θλίψη μας και ευχόμαστε απο καρδιάς στον άτυχο φίλαθλο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ταχεία ανάρρωση».

Πηγή: cretalive.gr
Κλινικά νεκρός φίλαθλος από επεισόδια στην Αλικαρνασσό!