Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Στο 50 % έκπτωση τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους νέους φοιτητές και τα μέλη των οικογενειών τους, με την επίδειξη από τους φοιτητές του ειδικού «Δελτίου Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014».


Η ΑNEK ανακοίνωσε ότι στα δρομολόγια της γραμμής των Χανίων παρέχεται έκπτωση 50% στα εισιτήρια επιβατών στην οικονομική θέση, αριθμημένα καθίσματα και καμπίνες (εκτός Α2 και LUX) και 20% στα εισιτήρια ΙΧ αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.
Επίσης, στα δρομολόγια του επιβατηγού οχηματαγωγού «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» η έκπτωση ανέρχεται στο 50% στην οικονομική θέση και τα αριθμημένα καθίσματα.
Επίσης η Minoan Lines στη γραμμή Ηράκλειο- Πειραιάς- Ηράκλειο, προσφέρει 50% έκπτωση στα VIP καθίσματα και deck, 30% σε όλες τις θέσεις με κλίνη (εκτός της θέσης LUX) και 20% στα δίκυκλα και ΙΧ οχήματα.
Οι εκπτωτικές προσφορές της ANEK ισχύουν από 28 Αυγούστου έως 16 Νοεμβρίου 2014 και της ΜΙΝΟΑΝ από 29 Αυγούστου έως και 30 Σεπτεμβρίου.
Και στις δύο ακτοπλοϊκές εταιρείες, απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίων είναι η επίδειξη από τους φοιτητές του ειδικού «Δελτίου Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014».

ethnos.gr