Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Αναλογική η πρόταση της παράταξης για την εκλογή του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής.



Πραγματοποιήθηκε χθες, 7 Σεπτεμβρίου η πρώτη συνεδρίαση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, με αντικείμενο την εκλογή του Προεδρείου αλλά και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής. Επειδή δεν υπήρξε συμφωνία με τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης (Συμφωνία για τη Στερεά, Λαϊκή Συσπείρωση, Ενεργοί Πολίτες Στερεάς και Αριστερή Παρέμβαση για τη Στερεά) στην πρόταση μας, η παράταξη μας στα πλαίσια της αναλογικότητας πήρε μία θέση τακτικού και μία θέση αναπληρωματικού μέλους στην Οικονομική Επιτροπή αφήνοντας δυο θέσεις τακτικών και αναπληρωματικών στις υπόλοιπες ανωτέρω παρατάξεις.
Στις εργασίες της οικονομικής επιτροπής ως τακτικό μέλος θα συμμετέχει ο Γιάννης Αγγελέτος και ως αναπληρωματικός ο Νίκος Στουπής. Η παράταξη μας εξέλεξε επίσης στη θέση του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου τον Γιώργο Ακριώτη.

Με τη σημείωση ότι υπάρχει αναγκαιότητα για αλλαγή των διαδικασιών ανάδειξης των οργάνων του Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά και γενικότερα του κανονισμού λειτουργίας του, η παράταξη μας θα εργαστεί με τρόπο ωφέλιμο και προς αυτή την κατεύθυνση.

http://apostolousterea.blogspot.gr/2014/09/blog-post.html