Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς: Τετ α τετ με την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας


Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου συναντήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς με τον πρόεδρο κ.Παναγιώτη Αγνιάδη και τον οικονομικό επόπτη κ.Λουκά Παπαχαραλάμπους του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Βοιωτίας. Ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Β. συνεχάρη τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. για την εκλογή τους, επισημαίνοντας την πρόθεση του Δ.Σ. που προεδρεύει για την στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς στο δύσκολο αγώνα, μέσω οικονομικής κρίσης και δυσμενών πολίτικων συγκύριων.
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Αγνιάδη, μνημόνευσε με την σειρά του την περίοδο της προεδρίας του κ. Αγνιάδη στον Σύλλογο, τον ευχαρίστησε για την 30ετη του παρουσία στον εμπορικό και επιχειρηματικό συνδικαλισμό ,με την καθημερινή και καθοριστική παρουσία και παρέμβαση υπέρ των συναδέλφων τις πόλης μας.
Στην συνέχεια συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος των Δ.Σ., φλέγοντα ζητήματα και έναρξη διαλόγου για την χάραξη κοινής πολιτικής και δράσεων για το καλό όλων μας. Συγκεκριμένα συζητήθηκαν θέματα όπως:.....

Το μείζον ζήτημα που ταλανίζει το ελληνικό εμπόριο με την έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης λόγω των μη εγκαίρων καταβολών στον ΟΑΕΕ, και την πιθανή έναρξη ενδίκων μέσων ενάντια στον ασφαλιστικό φορέα.
Τονίστηκε η ανάγκη αποκατάστασης της συνεργασίας σε επίπεδο Διοικητικό και ζητήθηκε η συνδρομή όλων για την εκμετάλλευση και υλοποίηση προγραμμάτων για την επιμόρφωση των συναδέλφων.
Συμμετοχή σε δράσεις του Επιμελητήριου, όπως εκθέσεις κλαδικές και παρουσία μελών του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς σε επιτροπές η συμμετοχή σε ταξίδια που έχουν επιχειρηματικό ενδιαφέρων.
Οικονομική ενίσχυση σε εκδηλώσεις και δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς.
Ζητήθηκε η ενημέρωση από τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της κεντρικής ένωσης επιμελητήριων για την θέση ενάντια στα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια.
Τέλος το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς συζήτησε και γνωστοποίησε τις δανειακές υποχρεώσεις που υπολήπτονται για το κτήριο και την συνδρομή του Ε.Β.Ε.Β εάν παραστεί ανάγκη για την ρύθμιση ή αποπληρωμή αυτών.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Β αφού ευχαρίστησε το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς για την επίσκεψη επανέλαβε την πρόθεση του Δ.Σ του Ε.Β.Ε.Β για σχεδόν καθημερινή επαφή προς επίλυση και τακτοποίηση ζητημάτων που ταλανίζουν την επιχειρηματική κοινότητα.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς