Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Παραμένουν χωρίς φαγητό οι φοιτητές στη Λαμία


Με το σύνθημα «δεν έχουμε φαί δεν έχουμε παιδεία θέλουμε τους υπεύθυνους στα πρωτοδικεία» διαδήλωσαν έξω από την λέσχη στη Λαμία, φοιτητές του ΤΕΙ Στερεάς.

Είναι η δεύτερη φορά μετά το λουκέτο στο εστιατόριο. Ο επιχειρηματίας προχώρησε στην αναστολή λειτουργίας του εστιατορίου αφού η σύμβαση με την διοίκηση του ιδρύματος δεν ανανεώθηκε.

«Τρώμε πρόχειρο φαγητό γιατί είναι φθηνό» λένε στην κάμερα του Star. «Υπάρχουν παιδιά που έχουν 20 ευρώ για να περάσουν μια εβδομάδα».

Το μεσημέρι προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της οδού Πανουργιά έξω από την λέσχη σίτισης ενώ στην κινητοποίηση συμμετείχαν στο πλευρό των φοιτητών και οι εργαζόμενοι που έμειναν από την μια στιγμή στην άλλη χωρίς δουλειά.

«Κάνουν μπαλάκι τις ευθύνες και μας κοροϊδεύουν» σχολιάζουν οι φοιτητές. « Δεν μας νοιάζει αν φταίει ο πρόεδρος ή το υπουργείο να βρεθεί λύση εδώ και τώρα».

Ο εκπρόσωπος των φοιτητών Άλκης Μπάγιας ζήτησε την στήριξη όλης της πόλης της Λαμίας, όλων των φορέων αλλά και των αυτοδιοικητικών που μόλις ανέλαβαν. http://www.lamiastar.gr/