Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

"Χτύπησαν" δύο σπίτια στον Ψαθόπυργο... μέσω... κλιματιστικού


Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι δύο σπιτιών στον Ψαθόπυργο όπου άγνωστοι δράστες αφού τους ψέκασαν με αναισθητικό, μπήκαν μέσα και τους έκλεψαν...! Είναι κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε όμως όλα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο συνέβη αφού και στις δύο περιπτώσεις οι ένοικοι δεν κατάλαβαν το παραμικρό.

Το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σημειωθεί παρόμοια σε όλη τη χώρα, και πρόσφατα στην Ρόδο σε μία οικογένεια που είχε ένα μωρό 15 μηνών.

Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στα σπίτια αφού παραβίασαν πόρτες ή παράθυρα αφαιρώντας διάφορα πολύτιμα αντικείμενα. Παράλληλα έκαναν τα σπίτια άνω κάτω ψάχνοντας για πολύτιμα αντικείμενα!

Τα ζευγάρια σύμφωνα με πληροφορίες είχαν σε λειτουργία το κλιματιστικό, από το οποίο και πιθανώς οι δράστες έριξαν την υπνωτική ουσία.

Στην περίπτωση της Ρόδου η οικογένεια εντυπωσιάστηκε από το γεγονός πως τίποτα από όλα αυτά δεν πήραν είδηση τόσο οι ίδιοι όσο και το μωρό το οποίο δεν ξύπνησε.

Η γνωμάτευση του παιδιάτρου στο οποίο πήραν το βρέφος επιβεβαίωσε τις υποψίες τους, ότι δηλαδή τους είχαν ψεκάσει με αναισθητικό.

Η μέθοδος δεν είναι πρωτοφανείς. Και στο παρελθόν άγνωστοι δράστες στόχευαν σε σπίτια που είχαν σε λειτουργία κλιματιστικά και αφού έριχναν μέσα στο σωλήνα από όπου βγαίνει το νερό του κλιματιστικού, το υπνωτικό δρούσαν ανενόχλητοι!

Στην περίπτωση του Ψαθόπυργου το ένα σπίτι βρίσκεται στην κάθετη οδό που συνδέει τον κεντρικό δρόμο προς θάλασσα και το άλλο στον κεντρικό παραλιακό δρόμο. Τα δύο συμβάντα σημειώθηκαν στις 12 Αυγούστου.  http://konstantinosflamis.blog.dete.gr/