Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ληστές σκότωσαν ηλικιωμένο στη Χαλκίδα. Συγκλονιστικές μαρτυρίες (video)


 Γράφτηκε από τον/την Ιωάννα Μουτσανά

Νεκρό άφησαν πίσω τους έναν 82χρονο, δύο ληστές διαμερίσματος στο κέντρο της πόλης της Χαλκίδας το βράδυ του Σαββάτου.

Το θύμα που έβλεπε τον αγώνα μάσκετ με τους φίλους του σε κεντρικό καφέ κάτω από το σπίτι του, τους καληνύχτησε ευδιάθετος... κερνώντας μάλιστα και τους καφέδες για να αντικρίσει λίγο αργότερα τους ληστές του από την είσοδο ακόμα της πολυκατοικίας.

Οι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν στην κάμερα του ΣΤΑΡ τις σκληρές εικόνες που αντίκρυσαν από τη βία που που υπέστη το δεμένο και φιμωμένο θύμα προκειμένου να αποκαλύψει που έκρυβε χρήματα και κοσμήματα.

Να σημειωθεί ότι από χτες βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, που εμπλέκονται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος του 82χρονου αλλά και πρόκλησης σωματικών βλαβών, σε βάρος της 94χρονης ξαδέλφης του που φιλοξενούσε στο διαμέρισμα στη Χαλκίδα.
Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε Ιατροδικαστής και παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα, ενώ η 94χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου της παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα και παραμένει νοσηλευόμενη.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.