Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Εκτός από τρελούς πιλότους βγάζουν και παλαβούς οδηγούς - Έρευνα: Οι Γερμανοί οι πιο επικίνδυνοι στην Ευρώπη !!


Τα τελευταία χρόνια το Διαδίκτυο έχει γεμίσει από βίντεο που καταγράφουν παρανοϊκές στιγμές σε δρόμους κάνοντας τους πάντες να τρομοκρατούνται και μόνο στην ιδέα να βρεθούν με όχημα στις χώρες αυτές.

Την ίδια ώρα οι Ελληνες διεκδικούν πάντα τον «τίτλο» του λαού με την πιο άσχημη οδηγική παιδεία, ωστόσο, η έρευνα που διεξήγαγε η Ipsos και δημοσιεύεται στο EurActiv φέρνει ανατροπές.
Η έρευνα αυτή καταγράφει ότι οι Γερμανοί είναι οι πιο επιθετικοί οδηγοί στην Ευρώπη.
Οπως καταγράφει η Ipsos:...

Το 67% παραδέχεται ότι κάνει επιθετικές χειρονομίες, βρίζει και προσβάλει τους άλλους οδηγούς. Το ποσοστό στους υπόλοιπους συνολικά Ευρωπαίους είναι 56%.
Οι Γερμανοί είναι πολύ πιθανό να βγουν εκτός αυτοκινήτου για να τσακωθούν, ενώ σε ποσοστό 34% πλησιάζουν το αυτοκίνητό τους στα άλλα αυτοκίνητα σκόπιμα για να τους εκφοβίσουν (ο μέσος όρος στην ΕΕ είναι 32%).
Το 93% των Γερμανών οδηγών παραδέχεται ότι υπερβαίνει το όριο ταχύτητας, το 60% περνά από περιοχές που γίνονται έργα χωρίς να κόβει ταχύτητα και το 59% είπε ότι αλλάζει λωρίδες χωρίς τη χρήση φλας.
Στον αντίποτα, 97% των Γερμανών οδηγών θεωρούν τους εαυτούς τους «προσεκτικούς», το 81% δήλωσε ότι είναι «ήρεμοι» και τουλάχιστον 57% χαρακτηρίζουν το στυλ της οδήγησής τους «διακριτικό».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr