Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Πολιτικά ρεντίκολα



Γράφει ο δικηγόρος ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ, ΦΛΟΓΕΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ

Ο Ελληνισμός δεν ήταν σκλάβος επί τετρακόσια χρόνια, όπως ψευδώς μας μαθαίνει το ανθελληνικό κατεστημένο, αλλά επί δύο χιλιάδες χρόνια, από το 168 π.χ, μέχρι το 1821 μ.Χ.

Ο Ελληνισμός το 168 π.χ. αλώθηκε από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, η Ανατολική πτέρυγα της οποίας με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη, με τη σειρά της αλώθηκε το 1453 μ.Χ. από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

΄Ότι όμως δεν κατάφεραν οι δύο αυτοκρατορίες, η Ρωμαϊκή και η διάδοχός της Οθωμανική επί δύο χιλιάδες χρόνια, θα καταφέρουν οι πολιτικοί της λεγόμενης γενιάς του Πολυτεχνείου, που οδηγούν την Ελλάδα σε οριστικό αφανισμό, αυτά τα ανθελληνικά ρεντίκολα που παρέλαβαν την Ελλάδα από τους δικτάτορες με μηδέν χρέος και την οδήγησαν στη χρεωκοπία,αυτοί οι ξετσίπωτοι θεατρίνοι.

Για την ιστορία το Πολυτεχνείο το οργάνωσαν οι δικτάτορες κατ΄εντολή των ΗΠΑ για να ανατραπεί ο Παπαδόπουλος που αντιδρούσε στην ανατροπή του Μακαρίου και να ακολουθήσει η Τουρκική εισβολή.

ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ

Από το 1974 μέχρι και σήμερα δεν νομοθετούνται ούτε τα αυτονόητα. Νομοθετούνται τα αντίθετα.

Επί 10ετίες συνταξιοδοτούνται γυναίκες με 15 έτη υπηρεσίας και μόνο οπότε άλλα 50 τουλάχιστον συνταξιούχες.

Πολλές άλλες ομάδες των σωμάτων ασφαλείας,ΔΕΚΟ κ.λ.π. έλαβαν σύνταξη στα 40,43,το πολύ 55.

΄Επρεπε να είναι κάποιος σοφός οικονομολόγος για να καταλάβει ότι τα ασφαλιστικά ταμεία θα καταρρεύσουν;

΄Επρεπε να σας το πεί η ΤΡΟΪΚΑ να καταργήσετε τις πρόωρες συντάξεις;

ΟΔΑΛΙΣΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Είπατε ναι στον νόμο 2121/1993 για την ΑΕΠΙ και η προβλεπόμενη ποινή να είναι 3πλάσια απότι για άλλα αδικήματα.

΄Ετσι οι φτωχοποιημένοι μικροεπιχειρηματίες είναι φόρου υποτελείς στην ΑΕΠΙ και τώρα στη ΓΑΙΑ.

Οι εταιρίες αυτές είναι ιδιοκτησία των εβραίων και ων συνεργατών τους.

Φυσικά δεν είχατε το σθένος και το στοιχειώδες πατριωτικό φιλότιμο και πείτε ΟΧΙ.

Για την ιστορία τα Κέντρα εξουσίας στην Ελλάδα δεν είναι αυτά που μας διδάσκετε. Είναι η Αμερικανική Πρεσβεία, το Κεντρικό Ισραηλητικό Συμβούλιο και η λεγόμενη Ιερά Σύνοδος, σε άριστη συνεργασία μεταξύ τους.

Πώς να βρεθούν οι άξιοι και οι πατριώτες αφού η συμμορία των μετριοτήτων και των διεφθαρμένων τους ανάγκασε να περιθωριοποιηθούν.

΄Όλα τα ξένα εκπαιδευτικά ιδρύματα, νοσοκομεία, κλινικές κ.λπ., είναι επανδρωμένα με σοφά ελληνικά μυαλά που διαπρέπουν, διότι εκεί υπάρχει κράτος και όχι το ψευδεπίγραφο νεοελληνικό κρατίδιο ανικάνων, διεφθαρμένων και μιζαδόρων.

ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Από το 1950 άρχισε ο απηνής διωγμός των κτηνοτρόφων. Κάτι με απαγορευμένες ζώνες,κάτι με συνεχείς καταμηνύσεις,κάτι με κοινωνική καταφρόνια (οι βλάχοι),η Ελλάδα από εξαγωγική χώρα σε τυροκομικά και κρέατα,ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, μετατράπηκε σε πρώτη εισαγωγική.

Τώρα οι «κυρίες» αγοράζουν τυριά πολυδιαφημιζόμενα από τις χώρες της Ευρώπης, που «Κύριος οίδεν τι περιέχουν».

Καταλαβαίνουμε τώρα για ποιό λόγο αποδεκατίσατε το ζωϊκό κεφάλαιο στην Ελλάδα και καταστήσατε τον κτηνοτρόφο, πολίτη δεύτερης κατηγορίας. Η κτηνοτροφική πολιτική ήταν εισαγόμενη και σκόπιμη. Και επειδή υπάρχουν ακόμη ελάχιστοι παραδοσιακοί κτηνοτρόφοι γίνατε φανατικοί οικολόγοι και γεμίσατε τα βουνά και τους κάμπους με λύκους και οι καταστροφές είναι καθημερινές.

Δεν φτάνει ότι είσθε ψοφοδεείς υπάλληλοι ανθελληνικών συμφερόντων αλλά και αν δεν είσθε στερείσθε κοινωνικής πείρας από ζωή, είσθε άκαπνοι από εργασία και δεν καταλαβαίνετε τί κάνετε και τί ψηφίζετε.

Μέσα στα άλλα δεινά που επισωρεύσατε στο νεοελληνικό κρατίδιο είναι και ένα χαώδες Δίκαιο. Μιλάμε για μαύρο χάλι. ΄Απειροι νόμοι, διατάξεις αντιφατικές, ασυνάρτητες, αλληλοκαλυπτόμενες αλληλοαναιρούμενες και δεν συμαζεύεται.Τα τελευταία 30 έτη ο κάθε υπουργός Δικαιοσύνης, με εξαίρεση τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο, για να βάλει το προσωπικό του στίγμα στο Δίκαιο, έφερνε νομοσχέδια στη βουλή γά ψήφιση για την δήθεν επιτάχυνση της απονομής της Δικαιοσύνης. Το κάθε νομοσχέδιο ήταν χειρότερο από τα προηγούμενα, και επιβραδύνει την απονομή της Δικαιοσύνης όπως και σήμερα επιχειρείται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το Δίκαιο πλέον δεν είναι δυσεφάρμοστο αλλά στην κυριολεξία ανεφάρμοστο και η Δικαιοσύνη απαγορευμένη γιά τους φτωχοποιημένους ΄Ελληνες αφού μέσα στην κατάρρευση τριπλασίασαν τα δικαστικά έξοδα.

Το ψευδεπίγραφο νεοελληνικό Κράτος θέλει εκβαράθρωση και εκ θεμελίων οικοδόμηση. Αλλά πού να βρεθούν πατριώτες.

ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

Θεσμοθετήσατε την καταβολή της επιδότησης του βάμβακος με βάση τις δηλώσεις των αγροτών.

Το αυτονόητο αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν συμμορίες εκκοκιστών,μεσιτών και αγροτών και να εισπράτονται παράνομα δισεκατομμύρια.Τα τεράστια ποσά της μεγάλης απάτης και λεηλασίας των επιδοτήσεων δεν ήταν χρήματα της Ε.Ε. αλλά των ιδίων των αγροτών, οι οποίοι μάλιστα έτρεφαν θαυμασμό και δέος γιά κάτι ξεβράκωτους και χρεωκοπημένους που έγιναν σε μία χρονιά δισεκατομμυριούχοι.

Δεν το ξέρατε ότι θα συμβεί αυτό; Τόσο τενεκέδες ξεγάνωτοι είσθε ή αλειφθήκατε και εσείς από τα κλοπιμαία;

Τώρα μιλάτε γιά πρωτογενή τομέα, για αναδιάρθρωση καλλιεργειών κ.λ.π., όμως είναι αργά. Οι αγρότες έγιναν τεμπέληδες. Περιμένουν μόνον τις επιδοτήσεις και παίζουν μόρτσο στα καφενεία. Έρχεται όμως όχι φτώχεια αλλά πείνα.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Για όσους δεν το γνωρίζουν οι 8 στους 10 υπάλληλοι του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων είναι είτε εβραίοι είτε όργανά τους είτε όργανα της λεγόμενης Ιεράς Συνόδου, γιά να ελέγχεται η παρεχόμενη παιδεία ώστε να είναι μόνιμα αποβλακωτική και ανθελληλική.

Η Ελλάδα που παρήγαγε τον μοναδικό και αξεπέραστο αρχαιοελληνικό πολιτισμό είναι η μόνη χώρα της Ευρώπης που απαγορεύεται η αναγνώριση της εθνικής θρησκείας του Δωδεκαθέου, ώστε να μένουμε πάντα εβραιοχριστιανιστές και να λατρεύουμε το συναπάντημα της εβραϊκής ιστορίας και παραμυθολογίας.

Είμαστε η μόνη χώρα που πληρώνει 10.000 ρασοφόρους σαν δημόσιους υπαλλήλους ενώ η περιουσία της Εκκλησίας έχει φθάσει το 1/3 του εθνικού πλούτου της Ελλάδας.

Και είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης και Αμερικής που ακόμα βαπτίζει τα βρέφη στη λεγόμενη εβραϊκή κολυμβήθρα του Σιλωάμ, παρά το ότι ο Φρόϋντ έχει με τη θεωρία του αποδείξει ότι ο εβραιονηπιοβαπτισμός αποτελεί την οδυνηρώτερη εμπειρία του ανθρώπου διότι το νήπιο πιστεύει ότι το πνίγει ο κάθε ρασοφόρος και βρίσκεται σε ένα αφύσικο περιβάλλον.

Σε τέτοια μεσαιωνική κατάσταση μας κρατάτε πολιτικάντιδες της

δεκάρας.

Στην Ελλάδα κόπτονται για το δημόσιο Πανεπιστήμιο,ώστε να μην εναντιωθούν στο συντεχνιακό ακαδημαϊκό κατεστημένο και απαγορεύουν τα ιδιωτικά, ενώ όλες οι άλλες χώρες τα επιτρέπουν.

Αποτέλεσμα: Κάθε χρόνο 50.000 νέοι φεύγουν για να φοιτήσουν στα ξένα πανεπιστήμια. Χάνεται χρήμα και έμψυχο υλικό.Εάν είχαμε εμείς ιδιωτικά πανεπιστήμια θα συνέβαινε το ακριβώς αντίστροφο.

Σύμφωνα με μελέτη σοβαρών ακαδημαϊκών 254 ΤΕΙ και ΑΕΙ είναι τελείως άχρηστα και όμως ξοδεύτεται το κράτος, οι γονείς και οι φοιτητές, χωρίς καμία προοπτική. Αυτά ιδρύθηκαν για να βολευθούν οι γόνοι και οι γκόμενες των ακαδημαϊκών και οι πελάτες τρων πολιτικάντιδων.

ΚΟΜΜΑΤΑ ΞΕΦΤΙΣΜΕΝΕΣ ΛΙΝΑΤΣΕΣ

Το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος.

Η Νέα Δημοκρατία εγκατέστησε ένα πελατειακό-κομματικό κράτος αναξιοκρατίας ενώ το ΠΑΣΟΚ καθιέρωσε την πολιτική αλητεία, τη μίζα, τη διαφθορά και το λαϊκισμό.

Ολοκλήρωσε την καταστροφική του πορεία με την ηγεσία του πανάθλιου Γιωργάκη Παπανδρέου και της κλίκας του των πρακτορίσκων που κουβάλησε για να ξεπουλήσουν την Ελλάδα.

Το Κ.Κ.Ε δεν είναι κόμμα. Είναι μία ανθηρή οικονομική επιχείρηση.

Έχει ένα κοινό σημείο με την Εκκλησία: Η Εκκλησία υπόσχεται την ανύπαρκτη μετά θάνατον ζωή και αρμέγει τους αφελείς πιστούς και το Κ.Κ.Ε. υπόσχεται την ουτοπία της δικτατορίας του προλεταριάτου, μία ανοησία που σκέφθηκε ο εβραιογερμανός Μαρδοχάϊ Κίλιζε ή Κάρλ Μάρξ και έτσι παραπλανά και φανατίζει ένα μέρος της καθ΄αυτού εργατικής τάξης, την έχει εγκλωβίσει και την έχει κάνει ισόβια φόρου υποτελή στο «Κόμμα» με συνδρομές, οικονομικές εξορμήσεις και δωρεές μετά το θάνατό τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ,μία πολιτική σαλαμούρα ετερόκλητων στοιχείων,για λόγους βλακώδους πολιτιστικού μοντερνισμού, προωθεί μία γενική και απροσδιόριστη αντιρατσιστική, αντιομοφοβική, φιλοομοφιλοφυλική κ.λ.π. ιδεολογία και έχει διαβρώσει ένα τμήμα της νεολαίας οι οποίοι πιστεύουν ότι έτσι αποκτούν ξεχωριστή προσωπικότητα, ενώ στην πραγματικότητα μαχαιρώνουν την πατρίδα τους.

Τώρα προστέθηκε και το ΠΟΤΑΜΙ του αχυρανθρώπου του Μπόμπολα-Θεοδωράκη και ο ευκολόπιστος λαός του έδωσε ποσοστό 6% αντί για κλωτσιές.

Η Χρυσή Αυγή, θα είχε φθάσει στο 25% αν δεν έκανε ανόητες πράξεις και εμφανίσεις που δεν ήταν απαραίτητες. Αποδείχθηκαν και αφελείς.

Τα έβαλαν φανερά με τους Εβραίους.

Δεν γνώριζαν ότι θα τους έκλειναν φυλακή; Αυτή την εντολή έδωσε ο ΣΤΗΒΕΝ ΧΑΡΡΙΣ, πρόεδρος του παγκόσμιου εβραϊκού Συμβουλίου στον Σαμαρά και αυτός -ταπεινός τους δούλος την εκτέλεσε αμέσως.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑΣ ΓΕΝΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Ας θυμηθούμε τον μεγάλο και αξεπέραστο Σωκράτη: «Πατρός τε και μητρός τε και των άλλων προγόνων,απάντων τιμιώτερον και οσιώτερον είναι η Πατρίς».

Όμως σήμερα η Πατρίδα μας ξεπουλήθηκε οριστικά.

Πρέπει να στηθούν αγχόνες κατά μήκος της εθνικής οδού από την Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη και ανά 50 μέτρα να απαγχονίζεται ένας πολιτικός,κάθε εκπρόσωπος φορέα που σπατάλησε ή ιδιοποιήθηκε δημόσιο χρήμα κατά τα τελευταία 38 έτη για να επέλθει η κάθαρση.

Ο μεγάλος στοχαστής Φρειδερίκος Νίτσε έλεγε για τους Έλληνες:

«Ουδέποτε λαός έδωσε τόσα πολλά στους άλλους λαούς και ουδέποτε λαός έπαθε τόσα πολλά από τους λαούς αυτούς».

Παρέλειψε να προβλέψει το τι θα πάθει ο Ελληνικός Λαός από τους ανθέλληνες έλληνες πολιτικούς.

Γράφει ο δικηγόρος ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ, ΦΛΟΓΕΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ