Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους απεργούς του «Ζούρα»

·        Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Ν. Βοιωτίας «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»
·        Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Βοιωτίας
·        Σωματείο Οικοδόμων Επαρχία Θήβας
·        Συνδικάτο Φαρμάκου Βοιωτίας - Εύβοιας - Αυλώνα
·        Σωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Επαρχία Θήβας

Σε εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους απεργούς του «Ζούρα» καλεί το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας - Βοιωτίας, την Τρίτη 22 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας.
Απευθύνει κάλεσμα στα σωματεία, στους μαζικούς φορείς, στους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να συμμετέχουν μαζικά και να συμβάλουν στη συγκέντρωση υλικής βοήθειας προς τους απεργούς, προσφέροντας τρόφιμα και χρήματα, για να μπορέσουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους.
Ήδη σωματεία της Αττικής, της Εύβοιας και της Βοιωτίας που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ έκαναν μια αντίστοιχη εκδήλωση στις 29 Νοέμβρη, που είχε επιτυχία και έδωσε μια σημαντική «ανάσα» στους απεργούς.
Εν αναμονή βρίσκεται και η ανάλογη βοήθεια από το Εργατικό Κέντρο Θήβας, ύστερα από πρόταση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 18/12/2015.
Καλούμε τα σωματεία της δύναμης του Ε.Κ.Θ. και όλους τους εργαζόμενους να παρευρεθούν στη συγκεκριμένη εκδήλωση συμπαράστασης για να συμβάλουμε όλοι μας στην τελική νίκη των απεργών του «Ζούρα».