Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ


ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΘΗΒΩΝ : 423 / 2000

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ (ΠΟΕΜ)
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΗΒΑΣ (ΕΚΘ)

ΟΙΔΙΠΟΔΟΣ 11 - Τ.Κ. 32200 - ΤΗΛ. 6980100986 - 6974534859

Αρ. Πρωτ. 148 Θήβα 25/01/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 23 Γενάρη 2016 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) του Συνδικάτου. Τα θέματα προς συζήτηση αφορούσαν τον απολογισμό του προηγούμενου έτους, το πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα και τη μάχη της Απεργίας της 4 Φλεβάρη ενάντια στα σχέδια κυβέρνησης και κεφαλαίου για τη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Οι εργαζόμενοι που παρευρέθηθκαν στη Γ.Σ., απο διάφορους εργασιακούς χώρους της περιοχής, ανέπτυξαν τις ανησυχίες τους για τον εργασιακό μεσαίωνα που επικρατεί και για το μέλλον που επιφυλάσσει σε μας και τις οικογένειές μας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σε άγαστη συνεργασία με την εργοδοσία.

Το Συνδικάτο Μετάλλου επιδιώκει να γίνει ακόμη πιο μαζικό συσπειρώνοντας νέους μεταλλεργάτες, αναδεικνύοντας τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων και τη λύση της συλλογικής και οργανωμένης πάλης μέσα από τις γραμμές μας για τη διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών εργασίας.

Τέλος, συμφωνήθηκε να συμμετέχουμε στην Απεργία της 4 Φλεβάρη και στις συγκεντώσεις του Π.Α.ΜΕ. Για την επιτυχία αυτής της μάχης θα παραγματοποιηθούν εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, συσκέψεις με εργαζόμενους ενώ θα δοθούν καλέσματα συμμετοχής σε επιχειρησιακά σωματεία που ανήκουν στον κλάδο του μετάλλου.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ