Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Ανάστατοι οι κυνηγοί στην περιοχή της Θήβας (video)



Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στους κυνηγούς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Θήβας και μέχρι το Μαυρομάτι εξαιτίας των συνεχόμενων περιστατικών διάρρηξης αυτοκινήτων κυνηγών.

Οι έρευνες της αστυνομίας δεν έχουν αποδώσει καρπούς και οι πολλοί κυνηγοί προτίμησαν να αλλάξουν κυνηγότοπο. Όσοι πήγαν είχα το αυτοκίνητό τους σε σημείο τέτοιο που να μπορούν να το βλέπουν συνεχώς και δεν απομακρύνθηκαν από αυτό ούτε λεπτό.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι έχουν δει κάποιες ύποπτες κινήσεις, όμως τίποτα ουσιαστικό δεν υπάρχει ακόμη. Τι κάνει όμως η Δ' Κυνηγετική Ομοσπονδία για το θέμα αυτό; Στο video που ακολουθεί ο πρόεδρος της Δ' ΚΟΣΕ κ. Νίκος Σταθόπουλος μιλάει για το μεγάλο αυτό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στους κυνηγότοπους της Θήβας.

Συνεχόμενες επιθέσεις σε αυτοκίνητα κυνηγών στην Βοιωτία

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου έγινε η τέταρτη κατά σειρά επίθεση σε αυτοκίνητο κυνηγών. Οι επιθέσεις άρχισαν στις 26 Οκτωβρίου και όλες εξελίχθηκαν σε συγκεκριμένη περιοχή της Βοιωτίας που περικλείονται από τη Θήβα, τα Βάγια και το Μαυρομάτι.

Οι επιθέσεις συνεχίστηκαν στις 6,12 και 19 Νοεμβρίου και πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και έχει τρομοκρατήσει τους κυνηγούς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις επιθέσεις που γίνονται στα αυτοκίνητα των κυνηγών οι κλέφτες ενδιαφέρονται μόνο για κυνηγετικό εξοπλισμό.

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου οι κλέφτες “άνοιξαν” το αυτοκίνητο του Τάκη Γουρδουμιχάλη που κυνηγούσε τσίχλες στο Μαυρομάτι.

Όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό του είδε το αυτοκίνητό του παραβιασμένο και από μέσα έλειπαν δυο τσάντες με κυνηγετικά είδη.

Ο κ. Γουρδουμιχάλης κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα στα Βάγια.

Μια εβδομάδα νωρίτερα, στην ίδια περιοχή λεηλατήθηκε το αυτοκίνητο κυνηγού από την Ελευσίνα του οποίου του κλέψανε ένα κυνηγετικό όπλο.

Οι κυνηγοί είναι αναστατωμένοι αφού η είδηση διαδόθηκε πολύ γρήγορα από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: ihunt.gr
www.radio-thiva. Δείτε το βίντεο: