Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Με επιτυχία η 31η Ετήσια Συνδιάσκεψη Υπαλλήλων του Γενικού Χημείου του Κράτους


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 31η Ετήσια Συνδιάσκεψη Υπαλλήλων του Γενικού Χημείου του Κράτους με θέμα «Δημόσια Διοίκηση, Κοινωνία, Επιχειρηματικότητα - Ο ρόλος του Γενικού Χημείου του Κράτους» το τριήμερο 18,19, και 20 Μαϊου 2018 στη Λιβαδειά.

Τα θέματα που απασχόλησαν τη συνδιάσκεψη αφορούσαν στη Δημόσια Διοίκηση και Ανάπτυξη, στο επιχειρείν στην Ελλάδα της κρίσης, στην ανάπτυξη του οινοτουρισμού στην Κεντρική Ελλάδα, στη σύνδεση της Εθνικής Αρμόδιας Αρχής με τον έλεγχο χημικών προϊόντων και την Ελληνική Χημική Βιομηχανία, καθώς και την εξυγίανση της περιοχής του Ασωπού ποταμού.
Η Δήμαρχος Λεβαδέων, συγχάρηκε τους διοργανωτές για την επιτυχημένη οργάνωση αλλά και για τη θεματολογία.

Η συνδιάσκεψη αυτή πέρα από την ευκαιρία για τη δημιουργία και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του Γ.Χ.Κ. και τη δυνατότητα να γνωρίσουν μία ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας μας, τόσο πολιτισμικά όσο και από πλευράς επιχειρηματικής δραστηριότητας, επιβεβαιώνει την αγαστή συνεργασία με τους φορείς Αυτοδιοίκησης και του κράτους γενικότερα.

Στο πλαίσιο της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, αναφέρθηκε, στις αρμοδιότητες της αυτοδιοίκησης σχετικά με την αναβάθμιση των υπηρεσιών, τη χωροθέτηση επενδύσεων, την προστασία του περιβάλλοντος στις συνθήκες της κλιματικής αλλαγής, καθώς και το ρόλο που έχει το Γ.Χ.Κ. ως θεσμοθετημένος φορέας του κράτους.

Συγχάρηκε επίσης τους υπαλλήλους της Χημικής Υπηρεσία Λιβαδειάς καθώς και τη Δ/νση Υγείας και το Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας για τη διαρκή και αγαστή συνεργασία.