Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Το πρόγραμμα και η πρόσβαση στην Ειδική Διαδρομή “Θήβα” του EΚΟ Rally Acropolis 2018


http://www.radiothiva.gr/

Το πρόγραμμα και η πρόσβαση στην Ειδική Διαδρομή “Θήβα” του EΚΟ Rally Acropolis 2018

Την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μεγαλύτερη Ειδική του “EΚΟ Rally Acropolis”, στο Μοσχοπόδι Θηβών.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) πρόκειται για μία διαδρομή που ξεπερνά τα 30 χλμ, είναι σχεδόν επίπεδη με- κατά κύριο λόγο-γρήγορα “πατημένα” κομμάτια και ευθείες που πολλές φορές ξεπερνούν τα 300 μέτρα. Μόνο σε λίγα σημεία είναι σχετικά στενή. Το χαρακτηριστικό της “Θήβας” είναι οι πολλές προσβάσεις για τους θεατές, που μπορούν στα τελειώματά της να δουν μια σειρά από άλματα.

Πρόγραμμα Ειδικής Διαδρομής 2 Θήβα:

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Αφετηρία: 100 μέτρα έξω από το Νοσοκομείο Θήβας

Τερματισμός: Πριν το Δασαρχείο κοντά στο Κοιμητήριο

Ωράριο κλεισίματος διαδρομής: 14:59

Ωράριο πρώτου αυτοκινήτου: 17:29

Προσβάσεις: Δείτε (εδώ) το συνημμένο αρχείο

Ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης στηρίζουν τη διοργάνωση της Ειδικής Διαδρομής του Rally Acropolis και στο πλαίσιο ανάπτυξης του εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή, θα συμμετέχουν στον αγώνα με ενημερωτικό τουριστικό περίπτερο.

Παράλληλα μετά από αίτημα του Δήμου θα συμμετέχει στον αγώνα και η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (παράρτημα Θήβας)- Εθελοντές Διασώστες, στο πλαίσιο ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των θεατών και των συμμετεχόντων και των μέτρων προστασίας που έχει λάβει η ΟΜΑΕ.