Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018

Τέσσερα tips για καλύτερο πακετάρισμα της βαλίτσας

Μια από τις πιο βαρετές, ίσως και κουραστικές δουλειές πριν φύγει κάποιος για διακοπές είναι να ετοιμάσει τη βαλίτσα του...

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα είναι το τι θα χωρέσει μέσα η βαλίτσα και πώς να καταφέρουμε να βάλουμε όσα θέλουμε. Δείτε παρακάτω τέσσερα tips του baby.gr, που θα σας βοηθήσουν στο πακετάρισμα της βαλίτσας...

-Ίσως είναι μια από τις πιο γνωστές συμβουλές και κακώς δεν την εφαρμόζουν όλοι. Ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε χώρο στις αποσκευές είναι το rolling method, δηλαδή το τύλιγμα σε μασούρια. Αν βγουν και περίπου στο ίδιο μέγεθος είναι εύκολο να στριμώξετε πολλά μαζί.

-Αν πάρετε μαζί σας πουκάμισα, ένας τρόπος να μη πατηθεί ο γιακάς τους είναι να βάλετε μέσα στο κολάρο μια ζώνη.

-Μην αφήνετε τα παπούτσια που μεταφέρετε άδεια. Μπορείτε μέσα να χωρέσετε κάλτσες, εσώρουχα (τυλιγμένα σε σακουλίτσα) και άλλα μικρά είδη.

-Για τα διάφορα καλλυντικά, δεν χρειάζεται να πάρετε ολόκληρες συσκευασίες μαζί σας. Η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιεί κανείς μικρά μπουκαλάκια που ξαναγεμίζονται, φτάνουν για ένα ταξίδι, χωρούν εύκολα παντού και δεν δημιουργούν πρόβλημα στα αεροπλάνα.