Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Ο Ντίνος Σαβουλίδης σήκωσε ψηλά τη σημαία του Συλλόγου Ποντίων Βοιωτίας στο 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tang Soo Do



Με δύο αργυρά μετάλλια γύρισε ο Ντίνος Σαβουλίδης από το Λονδίνο, όπου πήρε μέρος στο 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tang Soo Do το τριήμερο 5 έως 7 Οκτωβρίου.

Ο 18χρονος αθλητής, μέλος του Συλλόγου Ποντίων Βοιωτίας «Ο Ευκλείδης», δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τη σημαία του Συλλόγου μπροστά από τα μετάλλια που κατέκτησε το σωματείο του, συγκινώντας με το πάθος του για τον ποντιακό πολιτισμό.

«Η σημαία του "Ευκλείδη" ταξίδεψε στο Λονδίνο, και η προσπάθεια του αθλητή στέφθηκε με επιτυχία» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου στο facebook.

Ο νεαρός αθλητής είναι μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Λιβαδειάς και έχει προπονητή τον Νίκο Μπιακή. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ντίνος Σαβουλίδης κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στο τεχνικό στυλ και την 3η θέση στο αγωνιστικό στυλ. Όσο για τη σημαία του Συλλόγου Ποντίων Βοιωτίας που πήρε μαζί του και φωτογραφήθηκε με αυτήν, δήλωσε στο pontos-news.gr: «Πιστεύω ότι με αυτήν την προσπάθεια έκανα κάτι για να νιώσουν όλοι οι Πόντιοι ότι είμαστε εδώ, αγωνιζόμαστε και δεν κρυβόμαστε. Πρέπει ο κάθε Πόντιος να είναι περήφανος για τον εαυτό του και σε ό,τι κάνει, και να μην διστάζει να δείχνει την καταγωγή του».

Πηγή: www.pontos-news.gr