Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας ο Πρόεδρος του CEUCO Carlos Martin Cosme


Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας ο Πρόεδρος του CEUCO Carlos Martin Cosme και Ευρωπαίοι σύνεδροι του 16ου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας

Το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος του CEUCO (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας – Conseil Europeen des Confreries Oenogastronomiques) κ. Carlos Martin Cosme, μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες Γαστρονομίας και Γευσιγνωσίας της Ευρώπης, ο Πρόεδρος του Junior Τμήματος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις» κ. Νικόλαος Μουζάκης και πενήντα πέντε (55) σύνεδροι από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες που θα συμμετάσχουν στο «16ο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας» στο Ζάππειο στην Αθήνα από 19 έως 21 Οκτωβρίου.

Η επίσκεψη και ξενάγηση των Συνέδρων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Θηβαίων με περίπτερο στην έκθεση «Πολιτισμού- Τουρισμού- Γαστρονομίας και Οίνου» που θα λειτουργήσει παράλληλα με το Συνέδριο στο Ζάππειο και ήταν απόρροια ενεργειών του Δημάρχου Θηβαίων και της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δήμου Θηβαίων, ώστε να συμπεριληφθεί το Μουσείο της Θήβας στο πρόγραμμα των εκδρομών των φιλοξενούμενων συνέδρων.

Οι προαναφερόμενοι συμμετέχοντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το περιεχόμενο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θήβας καθώς και από την άρτια υποδοχή και εξυπηρέτηση του προσωπικού του Μουσείου. Δήλωσαν επίσης ότι θα επισκεφτούν το περίπτερο του Δήμου στο Ζάππειο για να μιλήσουν με τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων της περιοχής.

Ο Δήμος Θηβαίων ευχαριστεί θερμά την Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας και όλο το προσωπικό του Μουσείου για την υποδοχή των φιλοξενούμενων συνέδρων καθώς και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις» που συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα των εκδρομών των Ευρωπαίων συνέδρων