Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Τα κενά ανάμεσα στα κουφώματα είναι το πιο βρώμικο και αηδιαστικό σημείο στο σπίτι σας. Δείτε ΠΩΣ θα το κάνετε να Αστράφτει!


Όταν τα παράθυρα είναι λερωμένα, τα ανοίγετε πιο σπάνια για να μπει το φως. Τα συρόμενα παράθυρα και πόρτες είναι χρήσιμα και βολικά, αλλά βρομίζουν εύκολα. Το στενό κούφωμα τους δεν καθαρίζεται εύκολα.

Έτσι, η βρομιά συσσωρεύεται.



Τα παράθυρα ανοίγουν πιο δύσκολα και η βρομιά τα κάνει να δείχνουν παλιά. Είναι σημαντικό να αερίζεται ο χώρος σας, γι’αυτο πρέπει να τα διατηρείτε καθαρά.

Αλλά το καθάρισμα τους είναι περίεργη υπόθεση. Ευτυχώς, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να εξαφανίσετε την βρομιά και να κάνετε τα παράθυρα σας να λάμπουν.


Θα πάθετε πλάκα με την διαφορά που κάνει αυτό το κόλπο! Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, η λύση βρίσκεται στα ντουλάπια σας. Το σπίτι σας θα λάμπει σε χρόνο μηδέν και θα θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το κόλπα σε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες σας.



Είιτε έτοιμοι να μάθετε αυτό το πανεύκολο κόλπο; Θα χρειαστείτε δύο απλά υλικά. Ευτυχώς, η τεχνική είναι εύκολη – δεν θα σας κουράσει καθόλου!

Δείτε στο βίντεο αυτό το πανεύκολο κόλπο. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!



ΠΗΓΗ: fanpage.gr