Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

SKI 4ALL : 2ήμερη Χιονοδρομική Εκδήλωση 25 και 26 Νοέμβρη στον προαύλειο χώρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. ΒοιωτίαςΑπό την Π.Ε. Βοιωτίας και τον Ελληνικό Χιονοδρομικό
Ορειβατικό Σύλλογο (Ε.Χ.Ο.Σ.) Λιβαδειάς

H Π.Ε. Βοιωτίας και ο Ελληνικός Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος (Ε.Χ.Ο.Σ.) Λιβαδειάς, συνδιοργανώνουν Χιονοδρομική Εκδήλωση, σε συνεργασία με τη σχολή SNOWPORT, η οποία συμμετέχει επίσημα στην παγκόσμια καμπάνια της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (F.I.S) “bring children to the snow” και έχει εκπονήσει το πρόγραμμα SKI4ALL - FIS SNOWKIDZ .
«Σκοπός μας είναι η διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος της χιονοδρομίας, αλλά και να προσφέρουμε στη νεολαία και στην κοινωνία γενικότερα διεξόδους μέσα από τον αθλητισμό.
Όσοι παρευρεθούν θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ski σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα (θα χρησιμοποιηθεί αντί χιονιού ειδικός πιστοποιημένος πλαστικός τάπητας),
Επαγγελματίες εκπαιδευτές, με τον κατάλληλο εξοπλισμό, θα βοηθήσουν παιδιά και ενήλικες να δοκιμάσουν τα πρώτα τους βήματα πάνω στα σκι με απόλυτη ασφάλεια.

Η εκδήλωση θα έχει διάρκεια 3 ώρες κάθε ημέρα (Σάββατο 25 Νοέμβρη από τις 6:30 το απόγευμα και την Κυριακή 26 Νοέμβρη από τις 11:00 το πρωί ) και η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.

Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους, σ΄ αυτή την ιδιαίτερα καινοτόμα και διαδραστική εκδήλωση, που θα σας ενθουσιάσει και θα σας εμπνεύσει να ασχοληθείτε με τη χιονοδρομία που προσφέρει πέρα από την άθληση , επαφή με τη φύση και το βουνό, κοινωνικότητα και ψυχική ανάταση» τόνισε στις δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.