Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Όχι στα μέτρα.... όχι και στην απεργία!


Ευρεία σύσκεψη πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας, στα γραφεία του Επιμελητηρίου, οι εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων της Θήβας.
Θέμα συζήτησης τα μέτρα της Κυβέρνησης τα οποία χαρακτήρισαν ως εισπρακτικά ενώ αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στην απεργία της 5ης Μαίου.
Το δελτίου τύπου έχει ως εξής:
Αποφασίστηκε ότι:
Α) Διαφωνούμε με τα μέτρα της Κυβέρνησης που δεν έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα παρά μόνο εισπρακτικό και για μία ακόμη φορά χτυπούν το εμπόριο και τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Β) Δεν συμμετέχουμε στην απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη 5 Μαΐου 2010, που τελευταία στιγμή πρόχειρα, ανοργάνωτα και εντελώς ερασιτεχνικά αποφάσισαν οι τριτοβάθμιες επαγγελματικές μας οργανώσεις (ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ) και που ουσιαστικά οδηγούν σε αποτυχία οποιαδήποτε προσπάθεια σε τοπικό επίπεδο.
Γ) Σε αντίστοιχες περιπτώσεις παλαιότερα οι επαγγελματικές οργανώσεις της πόλης μας καθώς και όλοι οι έμποροι και επαγγελματίες έχουν αποδείξει με την καθολική συμμετοχή τους ότι ξέρουν να αγωνίζονται και να υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους.

Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Επαρχίας Θηβών, Εμπορικός Σύλλογος, Σωματείο Ραδιοταξί «ΚΑΔΜΟΣ», Σωματείο Συνεργείων, Σύνδεσμος Υδραυλικών, Σωματείων Εστιατορίων και Καφετεριών, Σωματείο Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών, Σωματείο Αρτοποιών, Σωματείο Κομμωτών
και Μελη Δ/Σ Επιμελητηρίου.