Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Πρόγραμμα κολύμβησης για παιδιά από το Δήμο Θηβαίων


Ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα αθλητισμού για παιδιά διαφόρων ηλικιών ξεκίνησε φέτος στη Θήβα.
Πρόκειται για το πρόγραμμα κολύμβησης που υλοποιεί ο Αθλητικός Σύλλογος Άρης Θηβών με την υποστήριξη του Δήμου Θηβαίων και του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού.
Η προσπάθεια αυτή έχει ως στόχο την απασχόληση των παιδιών μέσα στην περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών και την μάθηση κολύμβησης από δάσκαλο καθώς και την στήριξη του Σωματειακού Αθλητισμού.
Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων καταρτίζεται πάντα με τη συνεργασία έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής, ώστε να καλύπτει πλήρως και να ανταποκρίνεται στις πολλαπλές ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις όλων των κολυμβητών.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θηβαίων και Πρόεδρος του ΔΑΟΘ κ. Νίκος Σβίγγος είπε σχετικά:
«Η προσπάθεια του Δήμου για ανάπτυξη δεν πρέπει να βασίζεται μόνο σε έργα και παρεμβάσεις. Ένας σύγχρονος Δήμος, όπως ο Δήμος Θηβαίων, πρέπει να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον αθλητισμό και τον πολιτισμό και να δίνει το ερέθισμα αλλά κυρίως τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ασχολούνται, με αυτόν, τα παιδιά μας».
Πληροφορίες στον Δ.Α.Ο.Θ στην αντιπρόεδρο κ. Βάσω Αλμπάνη (τηλ. 22620 23970), στον Α.Σ Άρης και στο ξενοδοχείο Philoxenia που βρίσκεται στην οδό Θηβών – Αμπελοχωρίου.
Μαθήματα κολύμβησης γίνονται καθημερινά από τις 9 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρ
ι.