Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Συνελήφθησαν 2 Θηβαίοι που..."μπαινόβγαιναν" σε καταστήματα!

Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες της 08-05-2011, στη Θήβα, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 28 και 29 ετών, κάτοικοι Θηβών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Ειδικότερα δράστες στην προσπάθεια τους να διαρρήξουν κατάστημα, έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους, οι οποίοι ενημέρωσαν το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών. Αστυνομικοί της εν λόγω υπηρεσίας μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου και τους συνέλαβαν.
Στην κατοχή τους ανευρέθηκε και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία, η οποία μεταξύ άλλων περιείχε δύο (2) κατσαβίδια και μια (1) ιδιόχειρη κατασκευή για κόψιμο και αφαίρεση τζαμιού.
Από την προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες έχοντας συστήσει ομάδα και δρώντας κατ’ επάγγελμα, προέβησαν στα ακόλουθα:
• Πρωινές ώρες της 08-05-2011, στη Θήβα, διέρρηξαν κατάστημα «καφέ σνακ μπαρ», όπου και αφαίρεσαν τρόφιμα και το χρηματικό ποσό των ενενήντα εννέα (99) ευρώ, τα οποία και ανευρεθήκαν στην κατοχή τους.
• Πρωινές ώρες της 03-05-2011,στη Θήβα, διέρρηξαν κατάστημα «κρεοπωλείο», όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των πενήντα (50) ευρώ, ενώ βραδινές ώρες της 04-05-2011 αποπειράθηκαν να διαρρήξουν εκ νέου το εν λόγω κατάστημα.
Έρευνα συνεχίζεται, προκειμένου εξακριβωθεί τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις
Συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν ενώπιον του κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.