Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Συνάντηση και σήμερα στην Πλατεία Θήβας


ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 26/5/11 ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΣΤΙΣ 8 :30 ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ KAI ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ
Την περίοδο αυτή, όλοι οι εργαζόμενοι κυρίως οι νέοι πτυχιούχοι άνεργοι χωρίς δουλειά, με ζοφερό μέλλον, υποψήφιοι προς απόλυση, υφιστάμεθα στο πετσί μας, σκληρές πολιτικές που μεγαλώνουν το αδιέξοδο.
Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να αντιδράσουμε, να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην ελπίδα. ελάτε, με την παρουσία μας να δώσουμε το παρόν, 8 : 30 στη κεντρική πλατεία της Θήβας για να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας απέναντι σε αυτές τις πολιτικές.
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ. Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΗ. ΜΗ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΟΥΣ
Υ.Γ. αυτό που συμβαίνει αυτή τι στιγμή στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό. Η γενιά η δική μας, θα βρεθεί μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις. Μη γυρνάτε την πλάτη σε αυτά που συμβαίνουν και μη νομίζετε ότι δεν μπορούμε εμείς, οι απλοί άνθρωποι να αλλάξουμε αυτή την άρρωστη κατάσταση.
Αυτή την κατάσταση που όλοι νωρίζετε και όλοι κατακρίνετε. Δεν αρκεί αυτό, οι συμπολίτες μας στις μεγάλες κεντρικές πόλεις, χτές ημέρα Τετάρτη έδωσαν δυναμικό παρών στις μαζικές συγκεντρώσεις. Ανθρωποι απλοί, πέρα από κάθε πολιτική και ιδεολογική διαφορά. Πρέπει να βοηθήσουμε και εμείς. Μην περιμένετε άλλο να περάσει απλά ο καιρός, ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ.!!!!!!! Η προσπάθεια θα πρέπει να είναι συλλογική