Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Άριστη η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η εγχείρηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, ο οποίος χειρουργείτε στη κνήμη του αριστερού ποδιού στο νοσοκομείο του ΚΑΤ.
Να αναφερθεί, ότι η εγχείρηση διήρκησε μια ώρα παραπάνω, ενώ σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΚΑΤ, όλα εξελίσσονται ομαλά σαν μια επέμβαση ρουτίνας.
Με τον Αρχιεπίσκοπο σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησε ο Πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου, ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντώνιος Σαμαράς, καθώς και ο Υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος ο οποίος είναι στη διάθεση του Αρχιεπισκόπου.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι έξω από το Νοσοκομείο βρίσκονται πιστοί οι οποίοι έσπευσαν στο πλευρό του Μακαριωτάτου, ενώ αύριο θα τον επισκεφθούν οι Συνοδικοί Μητροπολίτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Romfea.gr» τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, κατά την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσουν αύριο στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, θα του θέσουν το θέμα εάν επιθυμεί να συνεχιστούν οι εργασίες της ΔΙΣ, για την αντιμετώπιση τρεχόντων υπηρεσιακών θεμάτων.
Από το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ ανακοινώθηκαν τα κάτωθι:
“O Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος χειρουργήθηκε σήμερα Τρίτη 10.05.2011 στις 11 το πρωί για αποκατάσταση διπολικού κατάγματος κνήμης και περόνης αριστερά με ενδομυελική ήλωση. Η μετεγχειρητική κατάσταση κρίνεται αρίστη και η διάρκεια νοσηλείας του υπολογίζεται σε περίπου μία εβδομάδα”