Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ ....Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ...ΒΙΝΤΕΟ !!!

Αρχιεπίσκοπος "Όταν κανείς ξεχνάει αυτά που υποσχέθηκε είναι προδοσία" -vid-

Μία σύντομη αλλά ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε εκπομπή του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού ΑχελώοςΤν, παραχώρησε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Αγρίνιο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
«Το πρώτο που πρέπει να μας απασχολήσει την Εκκλησία, την Πολιτεία αλλά και τους ανθρώπους, το ότι πρέπει να βρούμε την αφορμή γιατί φτάσαμε ως εδώ και θα δούμε ότι έχουμε όλοι την ευθύνη και από ανθρώπους οι οποίοι μας πρόδωσαν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Αναφερόμενος στους νέους ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε: «Οι νέοι που βρίσκονται; Οι νέοι βρίσκονται σε ένα σημείο που πρέπει να κάνουνε εξέταση των πραγμάτων, πρέπει να δούμε ποιος είναι ο προορισμός τους, τι είναι αυτό που θέλουνε και αν είμαστε χαμηλά εμείς πρέπει να παλέψουμε για να ανέβουμε».
Ερωτηθείς για τη λέξη προδοσία που ανέφερε, ο Μακαριώτατος επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Όταν δεν είναι κανείς πιστός στο καθήκον του, σαν αυτά που είχε υποσχεθεί πως θα κάνει τα ξεχνάει, φέρνει απελπισία είναι προδοσία αυτό το πράγμα».
Δείτε τη συνέχεια της ενδιαφέρουσας συνέντευξης του Αρχιεπισκόπου:http://youtu.be/7TmD1Jyvd1g