Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Συνελήφθη στην Θήβα Αλβανός σωματέμπορος

Μια καλά συγχρονισμένη αστυνομική επιχείρηση των ανδρών της Ασφάλειας από την Χαλκίδα και την Θήβα, οδήγησε στην σύλληψη του 31χρονου Αλβανού σωματέμπορου που εξανάγκαζε με απειλές και βία μια νεαρή Ρουμάνα να εκδίδεται σε Πακιστανούς «πελάτες» του έναντι 20 ευρώ!
Σύμφωνα με το Zougla.gr ο αλλοδαπός, που θεωρείται «εγκέφαλος» ομάδας οργανωμένου εγκλήματος, εντοπίστηκε σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Θήβας και συνελήφθη χωρίς αντίσταση.
Οι άνδρες της Ασφάλειας τον αναζη
τούσαν από τις 17 Μαρτίου, όταν η 28χρονη Ρουμάνα κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι όπου την κρατούσαν φυλακισμένη μια συνομήλική της Αλβανίδα και ο 31χρονος και αποκάλυψε ότι την είχαν… αγοράσει σαν εμπόρευμα από έναν άλλο ομοεθνή τους για 5.000 ευρώ!
Από τότε, την κρατούσαν δέσμια σε ένα διαμέρισμα στην Χαλκίδα, όπου την χτυπούσαν άγρια και την απειλούσαν με όπλα για να την εξαναγκάσουν να πουλά το κορμί της σε αλλοδαπούς, να είναι… καλή με τους «πελάτες» και να μην φέρνει αντιρρήσεις σε ό,τι κι αν της ζητούσαν! Μετά την σύλληψη της συντρόφου του, σε βάρος του 31χρονου Αλβανού είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Α΄ ανακριτή Χαλκίδας για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ληστεία, ενώ ερευνάται αν είχε αναπτύξει παρόμοια δράση και σε άλλες περιοχές της χώρας.