Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Κάλεσμα Ε.Κ Θήβας για συμμετοχή στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία την Τρίτη, και την Τετάρτη κάθοδος στην Αθήνα!


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
το Εργατικό Κέντρο Θήβας συμμετέχει και καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής, να δώσουν το αγωνιστικό παρών στην 48 ωρη Γενική Απεργία που έχουν προκηρύξει από κοινού ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ενόψει ψήφισης των σκληρών και άδικων μέτρων που προβλέπονται στο Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα της Κυβέρνησης και της Τρόικας των τοκογλύφων δανειστών.
Τα λόγια πλέον χάσανε το νόημα τους. Η μόνη μας ελπίδα και προοπτική είναι ο Αγώνας. Οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εφαρμόζουν Κυβέρνηση και Τρόικα έχουν οδηγήσει όχι μόνο τους εργαζόμενους αλλά ολόκληρη την κοινωνία σε πλήρη απόγνωση. Ξεπουλιέται η Ελλάδα ,η δημόσια περιουσία, οι δημόσιες επιχειρήσεις, τα δημόσια κοινωνικά αγαθά.. Οδηγούμαστε σε Εργασιακό Μεσαίωνα. Ότι εργασιακό δικαίωμα κατακτήθηκε με αίμα και θυσίες σε ένα ολόκληρο αιώνα ισοπεδώνεται σε μια στιγμή.
Κυβέρνηση και η Τρόικα επιμένουν και μάλιστα με συνοπτικές, αντισυνταγματικές και εκβιαστικές διαδικασίες στην ψήφιση του αντιλαϊκού μεσοπρόθεσμου προγράμματος και του εφαρμοστικού Νόμου, με στόχο τον παραπέρα περιορισμό και περικοπή των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.