Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Δυναμική η παρουσία των Θηβαίων πολιτών στην πλατεία της πόλης

Οι Θηβαίοι πολίτες έδωσαν το παρόν στην κεντρική πλατεία της Θήβας έπειτα από το κάλεσμα του δήμαρχου Θηβαίων και των φορέων της πόλης.Ο δήμαρχος ζήτησε από τους πολίτες να αφυπνισθούν και να αντιδράσουν, ανεξάρτητα  από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, προς το συμφέρον της πόλης. Όλοι μαζί να δηλώσουν ότι είναι αντίθετοι στην υποβάθμιση της περιοχής.

RIMG3435.JPG
RIMG3484.JPG
RIMG3474.JPG
























ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ

Δίρκης 20 – Τα.κ 32200 Θήβα
 Τηλ 6978007275     tel&fax  :22620 81044
       ΘΗΒΑ,21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
  Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνων επαρχιας Θηβων απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, όσον αφορά την απόφασή τους για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος.
Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
«Σας γνωρίζουμε ότι η απόφαση της Ομοσπονδίας σας για επαναλαμβανόμενες διακοπές παροχής ρεύματος μας βρίσκει ριζικά αντίθετους και την καταγγέλλουμε, διότι δεν μπορεί μια κοινωνική τάξη να χρησιμοποιεί απαράδεκτες μεθόδους που είναι καταστροφικές για άλλες κοινωνικές τάξεις, την στιγμή που και αυτές θίγονται καίρια από τις πολιτικές του μνημονίου, τις υπερφορολογήσεις και τις λοιπές διατάξεις που γενικότερα θίγουν και τον ελληνικό λαό.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα καταστήματα διατροφής, ξενοδοχειακές, τουριστικές και άλλες συναφείς επιχειρήσεις ζημιώνονται ανεπανόρθωτα από τις διακοπές ρεύματος και προσανατολίζονται στην υποβολή μηνύσεων κατά παντός υπευθύνου.
Τελειώνοντας, πιστεύουμε ότι θα ανακαλέσετε την απόφασή σας και θα αναλάβετε τις ευθύνες σας, διότι κάθε μορφή κινητοποιήσεων που δεν έχει την στήριξη του ελληνικού λαού, όπως εν προκειμένω η δική σας, δεν έχει αποτελέσματα αλλά αποδοκιμάζεται διότι, όπως προείπαμε, την στιγμή που οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις αγωνιούν για το σήμερα και το αύριο, η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ δεν μπορεί κατεβάζει τους διακόπτες.
Σε διαφορετική περίπτωση, επιφυλασσόμεθα για την προσφυγή της Ομοσπονδίας μας και των σωματείων μελών μας στην Δικαιοσύνη».   

                                ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
                                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                 ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ