Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Αύριο η συνάντηση στο Προστασίας του Πολίτη για την Αλίαρτο!

Από Υπουργείο σε Υπουργείο και από υπηρεσία σε υπηρεσία τρέχει καθημερινά η Βουλευτής Βοιωτίας Βάσω Τσόνογλου προκειμένου να προωθήσει τα προβλήματα του Νομού.
Σήμερα συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη για θέματα που έχουν να κάνουν με το νοσοκομείο της Θήβας ενώ αύριο  και με ραντεβού που έκλεισε η ίδια, θα γίνει συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον υφυπουργό Μανώλη Όθωνα. στην συνάντηση θα συμμετέχει και ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ. Ντασιώτης όπου θα μεταφέρει την εκτός ελέγχου κατάσταση με την εγκληματικότητα στην περιοχή του.
Να θυμίσουμε ότι ο κ. Ντασιώτης πριν από λίγες ημέρες έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα τσιγγάνων ενώ και τα κρούσματα κλοπών ή διαρρήξεων, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της αστυνομίας, είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.
Πάντως και σε ότι αφορά την αυριανή σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η κ. Τσόνογλου αναμένεται να ζητήσει την στελέχωση του Αστυνομικού σταθμού Αλιάρτου και βεβαίως όλης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας με επιπλέον προσωπικό αφού το ποτήρι έχει…ξεχειλίσει!