Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Σύσκεψη φορέων για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ


ΠΑΕ Λβεαδειακός
2/ 08/ 2011
Σε έκτακτη σύσκεψη που έγινε χθες το απόγευμα στο παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Παπαγγελή, του πρώην Δημάρχου κ. Ρούσσαρη, του πρώην προέδρου του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ και προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Βασιληά και παρουσία των προέδρων: του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Μωραίτη, του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Αγνιάδη, του Εμπορικού Συλλόγου κ. Παπασπύρου, του Εργατικού Κέντρου κ. Σταθά, του Μορφωτικού Συλλόγου κ. Κωσταγιάννη, των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών κ. Αυγέρη, του εκπροσώπου της ΕΠΣΒ κ. Νίκα καθώς και πολλών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, παραγόντων, διαιτητών και πλήθους φιλάθλων, συζητήθηκε το θέμα της εφαρμογής του νόμου 2575/99 και του σχετικού άρθρου 27 του ΚΑΠ.
Αρχικά αναγνώστηκαν επιστολές συμπαράστασης της κ. Αγάτσας Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, του κ. Γιαννάκη Βουλευτού της ΝΔ, της κ. Τσόνογλου Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ καθώς και η ερώτηση του Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ κ. Τόγια προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού σχετικά με το Θέμα. Την συμπαράστασή τους εξέφρασαν ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Μουλκιώτης, ο πρώην Βουλευτής κ. Καλογήρου και οι πρώην πρόεδροι της ομάδος κ.κ. Σκλαπάνης και Οικονόμου.
Όλοι οι παριστάμενοι τοποθετήθηκαν και αποφασίστηκε η δυναμική συμπαράσταση προς την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για την άνοδο της ομάδος στην Super League.
Άποψη όλων ήταν ότι σ’ αυτή την κρίση που διέρχεται ο χώρος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, η έξοδος περνάει μέσα από την ορθή και πλήρη εφαρμογή των Νόμων και των Κανονισμών.
Σεβόμενοι την 81χρονη ιστορία και προσφορά της ομάδας στην πόλη, την περιφέρεια και τον ελληνικό αθλητισμό, δεν θα επιτρέψουν σε κανένα να της στερήσει αυτό που κατέκτησε στους αγωνιστικούς χώρους.
Ομόφωνα αποφασίστηκε να συνδράμουν με νομική συμπαράσταση και δυναμική παρουσία όπου απαιτηθεί και σε όλες τις αρμόδιες Αρχές και Φορείς προκειμένου να εφαρμοστούν οι Νόμοι και οι Κανονισμοί και να δικαιωθεί η ομάδα.
Συντάχθηκε ψήφισμα προκειμένου να αποσταλεί σε όλα τα αθλητικά όργανα του ποδοσφαίρου.