Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Αλλοδαπός μαχαίρωσε νεαρό μέσα σε καφετέρια


Aπίστευτης αγριότητας το μεσημέρι στην Νεμέα.

Aπίστευτης αγριότητας γεγονότα συνέβησαν απο το μεσημέρι στην Νεμέα.
Ενας 21χρονος Αλβανός με έντονη παραβατική συμπεριφορά το μεσημέρι σε καφετέρια της πόλης μαχαίρωσε νεαρό Νεμεάτη….
Μία παρέα νεαρών Νεμεατών έπινε ήρεμα τον καφέ της στην καφετέρια, ενώ μία αλλη παρέα αποτελούμενη απο νεαρούς Αλβανικής καταγωγής καθόταν δίπλα χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.
Ολα άλλαξαν όλμως όταν στην καφετέρια έφτασε ο Βασίλι. Ενας νεαρός Αλβανός που ήταν στην περιοχή γνωστός για την κακή συμπεριφορά του.
Πριν λίγο καιρό είχε συλληφθεί να έχει πάνω του όπλο αλλα διικάστηκε με αναστολή και συνέχισε να προκαλεί τρόμο…!

Ο 21χρονος δημιούρργησε αμέσως πρόβλημα και έγινε συμπλοκή. Τότε έβγαλε απο την τσέπη του το μαχαίρι και κατάφερε δύο κτυπήματα στα πλευρά 18χρονου Νεμεάτη. Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στην προσπάθεια του να αφοπλίσει τον Αλβανό και τραυματίστηκε στα χέρια του..
Το κτυπημένο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου και απο εκεί στην Αθήνα…
Οταν έγινε γνωστό το επεισόδιο στην περιοχή, φίλου του τραυματισμένου νέου τόσο απο την Νεμέα όσο και απο την ευρύτερη περιοχή έφτασαν στην καφετέρια και άρχισαν να ψάχνουν με άγριες διαθέσεις τον Αλβανό.Κυριολεκτικά η Νεμέα άφωνη παρακολουθούσε τα όσα γίνονταν στους δρόμους της πόλης
Τότε ενεργοποίηθηκε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας απο την Κόρινθο και ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες για την σύλληψη του αλλοδαπού που συνεχίζονται και αυτή την ώρα…
Το περιστατικό έχει αναστατώσει την περιοχή και όπως πληροφορούμαστε η αστυνομία έχει προσαγάγει τον μικρό αδελφό του δράστη για να τον προστατεύσει…!
Εντονη είναι η παρουσία στην Νεμέα απόψε και της ασφάλειας για να αποτραπούν περαιτέρω επεισόδια…!
Οπως μάθαμε πριν λίγο ο νεαρός τραυματίας είναι εκτός κινδύνου και νοσηλεύεται στην Αθήνα..!
MORIASNEWS.GR