Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Εμπορικός Σύλλογος ΘΗΒΑΣ

Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου την 19ην Ιανουαρίου 2012

Θήβα 27/1/2012
Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο όπου αποφασίσθηκαν τα παρακάτω:
Για το πρώτο θέμα έγινε εκτενή αναφορά στην εικόνα που παρουσιάζει ο πεζόδρομος και ύστερα από ανταλλαγή απόψεων αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί  συνάντηση με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων και στη συνέχεια  να γίνουν οι σχετικές προτάσεις προς το Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου.
Για το Δεύτερο θέμα  έγινε αναφορά από τον Αντιπρόεδρο & Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. κ. Στάϊκο Αλέκο  για το έργο ανακατασκευής  της οδού Πινδάρου. Ανέφερε ότι οι εργασίες  θα γίνουν σταδιακά από την δεξιά και αριστερή  μεριά της οδού ώστε να μην επηρεαστεί η εύρυθμη  λειτουργία της οδού και των καταστημάτων .
Για  το τρίτο θέμα έγινε αναφορά στο έθιμο του Βλάχικου Γάμου καθώς συζητήθηκαν  προτάσεις για την προβολή του.
Επί του τετάρτου θέματος έγινε ενημέρωση σχετικά με την έναρξη των Σεμιναρίων σε υπαλλήλους Ο.Α.Ε.Δ.-Λ.Α.Ε.Κ 1-25 με θέμα την  εκμάθηση Γερμανικής Γλώσσας.
Επί του πέμπτου θέματος ο Ταμίας του Συλλόγου κ. Ρόδης Χρήστος παρουσίασε στον οικονομικό απολογισμό του Συλλόγου για το έτος 2011.
Επί του έκτου θέματος έγινε ενημέρωση σε όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα έγγραφα καθώς   συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εμπορική κοινότητα και τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Εκ του γραφείου