Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Αθλητικού Συλλόγου Λιβαδειάς


 ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

Άριστες εντυπώσεις άφησε η εμφάνιση των μελών του Αθλητικού Συλλόγου Λιβαδειάς ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο Αταλάντης όπου την Κυριακή διεξήχθη το 1ο διασυλλογικό πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος «ΑΙΑΣ Ο ΛΟΚΡΟΣ» και το Ν.Π. Αθλητισμού και Πολιτισμσού  με την υποστήριξη του Δήμου Λοκρών και της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος.

Στους αγώνες συμμετείχαν 137 αθλητές όλων των κατηγοριών από συλλόγους  Α.Σ ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης, ΦΘΙΩΤΙΚΟ ΑΔΑΜΑΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ  της Λαμίας, του Βασιλικού Ευβοίας, του Σχηματαρίου του Α.Σ. της Λιβαδειάς και του Ορχομενού ενώ όπως σημείωσε ο δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος στόχος του δήμου «που ανταγωνίζεται επάξια πολλούς μεγαλύτερους δήμους» είναι η διοργάνωση να καθιερωθεί και να αναβαθμιστεί σε επίπεδο Νοτίου Ελλάδας.
Με την ευκαιρία των αγώνων απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες μεταξύ άλλων στον δήμαρχο Ν. Λιόλιο και τον εκπρόσωπο του συλλόγου της Λιβαδειάς Νίκο Μπιακή ο οποίος ευχαρίστησε και συνεχάρη τη διοίκηση του Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ και την δημοτική αρχή για την άψογη διοργάνωση
Οργανωτικός Υπεύθυνος του αγώνα ήταν ο Γεράσιμος Καραντακλής Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.