Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Παρέμβαση του μητροπολίτη Φθιώτιδας για την ηχορύπανση στην Λαμία


Παρέμβαση του μητροπολίτη Φθιώτιδας για την ηχορύπανση στην Λαμία
Παρέμβαση του μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαου προς το διευθυντή της Αστυνομίας στην Λαμία αλλά και τον Εισαγγελέα για την ηχορύπανση στην Πλατεία Ελευθερίας
Με επιστολή του ο μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος κάνει παρέμβαση - έκκληση για να γίνει κάτι με την ηχορύπανση στην Πλατεία Ελευθερίας.
Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης Νικόλαος, διαμαρτύρεται για την ένταση της μουσικής, η οποία όπως τονίζει "αναστατώνει εκατοντάδες κατοίκους του κέντρου και κυριολεκτικά βασανίζει τους ανθρώπους που θέλουν να ησυχάσουν; Ποιός καλύπτει την παρανομία και δια ποίους λόγους;"

Και συνεχίζει ο μητροπολίτης:
"Ως κάτοικος του κέντρου και ως εκπρόσωπος εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής απαιτώ να τεθεί τέρμα στην ασυδοσία και οι εμπλεκόμενοι στην αναστάτωση να εφαρμόσουν τους νόμους της κοινής ησυχίας και να σεβαστούν τον άνθρωπο".
Και προσθέτει:
"Έχομε κατά το παρελθόν γραπτώς και προφορικώς διαμαρτυρηθεί εις υμάς δια το θέμα της ανεπιτρέπτου ηχορρυπάνσεως κατά την διάρκεια της νύκτας και μέχρι των πρωινών ωρών".
"Επειδή η κατάσταση έφθασε με την ανοχή σας να είναι ανεξέλεγκτη, διαβλέπουμε, ότι ακολουθούν εξελίξεις δυσάρεστες δια την συνοχήν του λαού μας. Ο κόσμος έχει πολύ αγανακτήσει", τονίζει κλείνοντας ο Μητροπολίτης.
Πηγή: romfea.gr