Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: ΖΗΤΑΝΕ 15 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.


"Πρωινές ώρες σήμερα οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας προέβησαν σε κατάληψη του Σχολείου τους, διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη κτιριακών υποδομών, υλικοτεχνικών ,υλικών (πετρέλαιο θέρμανσης, ιντερνετ κ.α.) καθώς επίσης ζητούν την πρόσληψη καθηγητών", διαβάζουμε σε site της περιοχής της Αριδαίας.
"Το 2ο γυμνάσιο Αριδαίας κατέλαβαν σήμερα το πρωί οι μαθητές του σχολέιου. Οι μαθητές
διαμαρτύρονται για την έλλειψη προσωπικού και την καθαριότητα του σχολείου.

Τα αιτήματα τους δεν σταματούν εκεί καθώς επίσης διαμαρτύρονται για το ότι κλειδώνουν οι πόρτες και όσοι αργούν έιτε επειδή άργισε το λεωφορείο είτε για κάποιο άλλο λόγο πρέπει να πηδήξουν τα κάγκελα για να μπούν μέσα.
Να τονίσουμε επίσης ότι η πολιτεία αδυνατεί να πληρώσει για τα βασικά λειτουργικά έξοδα, όπως πετρέλαιο και λοιπά", διαβάζουμε σε άλλο site.
Άρα πιθανόν να έχει δίκιο αναγνώστης και τηλεθεατής που μας ανέφερε ότι: "Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ....ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΖΗΤΑΝΕ 15 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ ! ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ, Χρήστος, αναγνώστης".
Τι λες υπουργέ Αρβανιτόπουλε, με την κουστωδία σου; Δεν στέλνεις κανέναν απ όλους όσους σε περιστοιχίζουν να μας πει τι γίνεται; Τόση ξεφτύλα; Εσύ στο σπίτι σου το χειμώνα, θα βάλεις πετρέλαιο ή θα κάνεις οικονομία για να δώσεις μέρος του μισθού σου για παιδάκια που κρυώνουν; Ε, για πες μας ρε Αρβανιτόπουλε; Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας και για σενα;
makeleio.gr

Αναρτήθηκε από THIVA-HELLAS