Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Τι έχουν να πουν οι βουλευτές της ΝΔ στη Βοιωτία;


Καλούμε τους βουλευτές της Βοιωτίας που ψήφισαν το νέο επώδυνο και καταστροφικό μνημόνιο, να δώσουν πλέον εξηγήσεις στους ψηφοφόρους τους, γιατί ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματός τους, δεν διασφάλισε την άμεση εκταμίευση της δόσης αμέσως μετά την ψήφισή του (και μάλιστα της πολύ σημαντικής δόσης που θα καθόριζε και το μέλλον της χώρας όπως ο ίδιος διατείνονταν μέχρι πρότινος).
Το ΔΝΤ με περισσό θράσος υποστηρίζει οτι δεν υπογράφει το πόρισμα της Τρόικας για την Ελλάδα αν πρώτα δεν διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του χρέους της.
Ο πρόεδρος του Euroworking Group Τόμας Βάιζερ δήλωσε οτι η δόση των 43 περίπου δις ευρώ, θα καταβληθεί τμηματικά χωρίς μάλιστα να ξεκαθαρίζει πότε θα δοθεί το πρώτο τμήμα της και το ύψος της.
Αν αυτά ισχύουν, τότε ρωτάμε τους κους Καράμπελα, Κουτσούμπα και Μπασιάκο:
Επί ποίου σεναρίου ψήφισαν τα μέτρα που στέλνουν με μαθηματική ακρίβεια το λαό στην εξαθλίωση;
Τώρα που ψήφισαν τα μέτρα η Ελλάδα έχει αποφύγει τη χρεοκοπία;
Οι νέες εμπλοκές που παρουσιάζονται στη χρηματοδότηση της χώρας και τα νέα σενάρια για επιπλέον κούρεμα του χρέους, σηματοδοτούν και νέα μέτρα;
Η εξέλιξη αυτή δεν σημαίνει ταυτόχρονα και νέα απροκάλυπτη ανακολουθία λόγων έργων από την πλευρά του προέδρου της ΝΔ και πρωθυπουργού;
Αν χρειαστεί θα ψηφίσουν και νέα μέτρα;   
http://viotianet.gr