Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Τ΄ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΚΟΥΤΣΟ ΣΟΪΜΠΛΕ.




Λογοπαίγνιο χαρακτήρισε ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σταθάς, τον χαρακτηρισμό «κουτσός» που χρησιμοποίησε για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Β.Σόιμπλε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ζήτησε συγγνώμη από όσους προσβλήθηκαν και τόνισε ότι δεν είχε τέτοιο σκοπό.

«Εμείς στην επαρχία δεν το θεωρούμε προσβολή αυτό. Έκανα λογοπαίγνιο για το συγκεκριμένο άτομο γιατί διαφωνώ με τις πολιτικές του» είπε.

«Ζητώ συγγνώμη από όσους προσβλήθηκαν. Δεν είναι ούτε στην παιδεία μου, ούτε στην κουλτούρα μου να προσβάλλω κάποιον» πρόσθεσε.

Στη ΛΑΡΚΟ την Πέμπτη ο Α. Τσίπρας


Οριστικοποιήθηκε η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, στη εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, την ερχόμενη Πέμπτη στις 12.30 το μεσημέρι.
Θα συναντηθεί με το σωματείο εργαζομένων αλλά και τη Διοίκηση της εταιρίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί κατά της ιδιωτικοποίησης της ΛΑΡΚΟ.
Πριν λίγο καιρό, επίσκεψη στο εργοστάσιο στη Λάρυμνα, πραγματοποίησε κλιμάκιο του κόμματος αποτελούμενο από τους βουλευτές Δημήτρη Στρατούλη, Βασίλη Κυριακάκη και Γιάννη Σταθά και σύμφωνα με τις δηλώσεις τους «η εκποίηση της ΛΑΡΚΟ αποτελεί μεγάλο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό σκάνδαλο καθώς το εργοστάσιο αποτελεί πηγή οικονομικής ζωής για τους έξι νομούς που δραστηριοποιείται και για χιλιάδες εργαζόμενους». Πηγή 
http://www.siriosfm.gr/?p=38694