Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμα μια φορά η ΠΑΕ Λεβαδειακός


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, της ΠΑΕ Λεβαδειακός αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Μουλόπουλο, Κυριακίδη, Ζησόπουλο, Λισγάρα, τον β. προπονητή κ. Γκουτσίδη, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Φαράντο και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας κ. Κλειδαρά παρευρέθηκε σε εκδήλωση του Ειδικού Σχολείου Λιβαδειάς.

Ο αρχηγός της ομάδας Θανάσης Μουλόπουλος χάρισε στα παιδιά μία μπάλα και μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της.

«Είναι μια μέρα γιορτής για τα παιδιά, είναι δύσκολες οι στιγμές που ζούμε γενικά. Αυτά τα παιδιά θεωρώ ότι έχουν πολύ ψυχική δύναμη. Εμείς μακάρι να μπορέσουμε να στηρίξουμε και παραπάνω την προσπάθεια που κάνουν εδώ οι άνθρωποι για αυτά τα παιδιά. Ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται εδώ και σε αυτά τα παιδιά ό,τι καλύτερο, παρ’ όλες τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν» σημείωσε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Ζησόπουλος.

Ο Δημήτρης Φαράντος δήλωσε σχετικά: «Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ δείχνοντας για άλλη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο παρευρέθηκε εδώ στην εκδήλωση του ειδικού σχολείου, στα άτομα με ειδικές ανάγκες, άτομα με διαφορετικότητα. Θα έπρεπε να τονίσω ότι τα παιδιά αυτά είναι πιο δυνατά από τα άλλα παιδιά και το δείχνουν κάθε μέρα με την προσπάθεια που καταβάλλουν. Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν, που δουλεύουν εδώ κάθε μέρα με πάρα πολλές δυσκολίες».

Από την πλευρά τους η Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Λιβαδειάς Χάρις Μαγγέρα και η πρόεδρος του Συλλόγου Ιωάννα Μπεζεντέ ευχαρίστησαν τον Λεβαδειακό και τόνισαν την σημασία τέτοιων ενεργειών.