Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Γενική Συνέλευση και Νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας


Την Τρίτη 23 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.

Τα θέματα που ξεχώρισαν από τα λοιπά θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:.....

1. H προώθηση πρωτοβουλίας τροποποίησης βασικών διατάξεων του Ν.3982/11 (ΦΕΚ 143 τ. Α΄/17-6-2011) ,προκειμένου να καταστεί ευέλικτος, αποτελεσματικός και να παρέχει επαρκή κίνητρα ανάπτυξης «Επιχειρηματικών Πάρκων Εξυγίανσης» ΕΠΕ.

2. Η ευόδωση των προσπαθειών εφαρμογής ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής λύσης στο χρόνιο πρόβλημα των υγρών αποβλήτων των Βιομηχανιών, ιδιαίτερα στον άξονα Οινοφύτων – Σχηματαρίου ,καθώς και στο πρόβλημα των στερεών βιομηχανικών επικίνδυνων ή μη αποβλήτων της περιοχής αποτέλεσε δέσμευση της νέας Διοίκησης του Συνδέσμου.

3. Η προώθηση της τελικής έγκρισης εφαρμογής της πρότασης του ΣΒΣΕ ,όπως διαμορφώθηκε και προωθήθηκε από την ΕΥΔΑΠ προς την ΓΓ Υδάτων του ΥΠΕΚΑ, περί της δυνατότητας μεταφοράς υγρών βιομηχανικών αποβλήτων της περιοχής της λεκάνης απορροής Ασωπού στο Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων Μεταμόρφωσης ΚΕΛΜ.

4. Η υδροδότηση της περιοχής και κατά συνέπεια της επιχειρηματικής κοινότητας αποτελεί πολιτική δέσμευση του Δήμου και του ΥΠΕΚΑ και δέσμευση τηςνέας Διοίκησης του Συνδέσμου.

Τέλος κατά τις αρχαιρεσίες αναδείχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο με την ακόλουθη σύνθεση:

Κουδούνης Νικόλαος Πρόεδρος

Τζιρακιάν Άρις Αντιπρόεδρος

Μπατσόλας Ιωάννης Γραμματέας

Κοτσαμπασάκης Ευτύχιος Ταμίας

Καββαθάς Αθανάσιος Μέλος

Σκιαδάς Παναγιώτης Μέλος

Μαστοράκος Ευάγγελος Μέλος