Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Kαραγκιόζηδες και βλάκες» στο Δ.Σ Λεβαδέων

Στιγμές «απείρου κάλους» που παρέπεμπαν σε συζήτηση καφενείου διαδραματίστηκαν για μία ακόμη φορά στην απογευματινή συνεδρίαση του Δ.Σ Λεβαδέων.
Με ευθύνη πρωτίστως του προεδρείου, αλλά και του ιδίου του δημάρχου η διαδικασία εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να ακουστούν εκφράσεις όπως »καραγκιόζης» και» βλάκας».
Όλα ξεκίνησαν όταν ο ανεξάρτητος δ.σ. Βασίλης Παπαλάμπρος υπέβαλε ερώτηση σχετικά με αποκατάσταση ζημιών στο 3ο Νηπιαγωγείο της Λιβαδειάς.
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι κυρία από το Νηπιαγωγείο του ζήτησε οικονομική ενίσχυση για την επισκευή της στέγης του Νηπιαγωγείου και του κατήγγειλε ότι υπάλληλοι του Δήμου ζήτησαν χρήματα για επισκευές στο κτήριο.
Ακολούθησε η επίθεση του δημάρχου στον κ. Παπαλάμπρο καθώς και του αντιδημάρχου Λ. Πολυτάρχου, που με ανάρμοστες εκφράσεις επιτέθηκε κατά του δ.σ.
Ο κ. Παπαλάμπρος ανταπάντησε και το αλαλούμ συνεχίστηκε με τον πρόεδρο Δ. Καλλιαντάση να αδυνατεί να ελέγξει τη διαδικασία προχωρώντας σε πεντάλεπτη διακοπή της συνεδρίασης.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη απαξίωση του Δ.Σ αποχώρησαν από τη συνεδρίαση οι παρατάξεις της Γ. Πούλου και του Ν. Κοτσικώνα καθώς και ο Β. Παπαλάμπρος, παρότι ο κ. Πολυτάρχου αναγκάστηκε να ανακαλέσει.

Το κλίμα ήταν τέτοιο που ακόμη και ο προσεκτικός, στις εκφράσεις του, Ν. Κοτσικώνας έκανε λόγο για «παιδική χαρά» που είναι άδικο να εκθέτει όλους τους δημοτικούς συμβούλους.
Από την πλευρά του ο Δ. Καλλιαντάσης ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν, αλλά όπως είπε υπάρχει και η προσωπική ευθύνη του καθενός .