Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Xαμός στη Ρόδο! “Έξω οι Πακιστανοί” φώναζαν οι κάτοικοι – Βγήκαν με τις μπουλντόζες στους δρόμους


Ξεσηκώθηκαν κάτοικοι στο χωριό Αφάντου κατα Πακιστανών που μένουν στην περιοχή μετά απο ληστεία Προποτζίδικου και τραυματισμό ατόμου με ειδικές ανάγκες .

Κάτοικοι του χωριού έχοντας υποψίες πως υπαίτιοι για τον τραυματισμό του ατόμου με αναπηρία είναι Πακιστανοί που μένουν στην περιοχή , είχαν συγκεντρωθεί με εσκαφέα έχοντας κλείσει το δρόμο και φωνάζοντας έξω οι Πακιστανοί.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο χωρίο Αφάντου μετά τον ξεσηκωμό των κάτοικων του χωριού κατά των Πακιστανών που μένουν στην περιοχή τους. Οι κάτοικοι λογόφεραν και πιάστηκαν στα χέρια με τον ιδιοκτήτη των σπιτιών οπου μένουν οι Πακιστανοί . Η αστυνομία κατάφερε να ελέγξει το μαινόμενο πλήθος , αλλά στο σημείο παρέμενε μέχρι αργά ο εκσκαφέας που είχαν φέρει μαζί τους οι κάτοικοι προσπαθώντας να διώξουν τους Πακιστανούς .

Η αστυνομία ισχυρίζεται πως οι Πακιστανοί που διαμένουν στην περιοχή έχουν ηδη ελεγχθεί και δεν είχαν καμιά ανάμειξη στη Ληστεία , αναφέρει το rodosreport.gr. Αυτό που εχει εξοργίσει τους Αφαντενούς είναι ο τραυματισμός του ιδιοκτήτη του προποτζίδικου που είναι άτομο με αναπηρία.