Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

«Το 6ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας/Artfools 2014 ταξίδεψε στη Θήβα»



Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 4 Μαρτίου η προβολή ταινιών που διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια του 6ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Λάρισας/artfools 2014, στην κατάμεστη αίθουσα του Café-Bar-Restaurant «Ζήθος» στην πόλη της Θήβας.

Ο «Ελείτροχος» ευχαριστεί δημόσια την πρόεδρο της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας για τον πολιτισμό: «The Artfools», κ. Άντα Σαρτζή καθώς και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, για τη συνεργασία τους.

Επίσης, ευχαριστούμε όσους συμπολίτες μας μάς τίμησαν με την παρουσία τους.

Ιδιαίτερα δε ευχαριστούμε τη διεύθυνση του «Ζήθος» για την παραχώρηση της αίθουσας και την αμέριστη συμπαράστασή της στις εκδηλώσεις του «Ελείτροχου».
Ευχαριστούμε θερμά και τη διευθύντρια του Εσπερινού Γυμνασίου & Λ.Τ. Θήβας, κ. Γκιζίλη Ρούλα και το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, για την επίσκεψη των μαθητών του σχολείου στην προβολή, καθώς επίσης και την πρόεδρο κ. Τούσσα Ιωάννα και τα μέλη της Χ.Ε.Ν. Θήβας για την παρουσία τους στη βραδιά.

Τη βραδιά επίσης τίμησαν με την παρουσία τους οι Θηβαίοι καλλιτέχνες: Σερβετάς Γιώργος (Σκηνοθέτης) και Αγγέλου Κων/νος (Εικαστικός).

Ο Σύλλογος Φωτογραφίας & Καλλιτεχνικής Έκφρασης Θήβας, «Ελείτροχος» στο πλαίσιο συμβολής του στην γνωριμία και προώθηση των νέων σκηνοθετικών δημιουργιών και της Τέχνης του Κινηματογράφου σχεδιάζει την πραγματοποίηση και άλλων ανάλογων εκδηλώσεων στο άμεσο χρονικό διάστημα.