Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΜΠΡΑΒΟ! Ο Τσίπρας με το αεροπλάνο της γραμμής και το πρωθυπουργικό σε αερομεταφορά παιδιού



Μπορεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να ταξίδεψε στις Βρυξέλλες με το αεροπλάνο της γραμμής, το πρωθυπουργικό αεροπλάνο όμως δεν έμεινε ανενεργό.

Αντιθέτως, όπως ενημερώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» χρησιμοποιήθηκε για να γίνει η επείγουσα διακομιδή ενός παιδιού από την Αθήνα στο Ανόβερο της Γερμανίας. Πιο αναλυτικά, στο κείμενο σημειώνονται τα εξής:

«"Το Χαμόγελο του Παιδιού" σε συνεργασία με το Γραφείο του Πρωθυπουργού, το ΕΚΑΒ και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγλαΐας Κυριακού ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να γίνει η επείγουσα διακομιδή της μικρής Δέσποινας από την Αθήνα στο Ανόβερο της Γερμανίας. Η 12χρονη Δέσποινα έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και έχει προγραμματισμένο χειρουργείο σε νοσοκομείο του Ανόβερο. Η κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων ήταν άμεση, συνεχής και συντονισμένη με κύριο μέλημα να βρεθεί η ασφαλέστερη λύση για να ταξιδέψει η μικρή. Κάτω από την πίεση του χρόνου και των έντονων συναισθημάτων, τη λύση έδωσε το Γραφείο του Πρωθυπουργού παραχωρώντας το αεροσκάφος της Προεδρίας για να φτάσει η Δέσποινα στη Γερμανία. Σήμερα είναι το χειρουργείο της. Ζητάμε τις ευχές όλων σας ώστε να έχει επιτυχία και να γυρίσει σύντομα στο σπίτι της!» καταλήγει το Χαμόγελο του Παιδιού.