Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Το μήνυμα του αρχηγού του Κάδμου, Γιάννη Χαρατσή


Μετά το σπουδαίο διπλό παραμονής στα Πατήσια επί του Σπόρτιγκ, ο Κάδμος υποδέχεται την Κυριακή (15/3) το Κορωπί στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου του Νότου της Γ’ Εθνικής.Η ψυχολογία των παικτών των νεοφώτιστων είναι στα ύψη και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας της Θήβας πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν για δεύτερη συνεχομένη αγωνιστική την υπέρβαση και να εξασφαλίσουν σε μεγάλο βαθμό την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ο αρχηγός του Κάδμου, Γιάννης Χαρατσής, μίλησε στο eBasket και έδωσε το σύνθημα νίκης στο κυριακάτικο παιχνίδι με το Κορωπί.

“Ξέρουμε οτι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα-φαβορί για την άνοδο στην Β’ Εθνική. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, όμως, η ψυχολογία μας είναι στα ύψη μετά τη πολύ μεγάλη νίκη μας στο Σπόρτιγκ και σε συνδυάσμο με τον κόσμο, που θα είναι και πάλι στο πλευρό μας, πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε“, ανέφερε ο αρχηγός και πρόσθεσε:

“Η ψυχολογία είναι το παν στον αθλητισμό. Εμείς έχουμε μόνο τη νίκη στο μυαλό μας στον τελικό της Κυριακής απέναντι στο Κορωπί και είμαστε αποφασισμένοι να την πάρουμε“.

ΠΗΓΗ