Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Υπογραφή σύμβασης για την εγκατάσταση Αξονικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο Θήβας


Υπογράφηκε η σύμβαση για την εγκατάσταση Αξονικού τομογράφου στο Γ. Ν. Θηβών , έργο χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ , που συμβάλει με την πρόσφατη σύνδεση με το Φυσικό Αέριο στην αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών στους κατοίκους της περιοχής αλλά και του Νομού, την Παρασκευή από τον κοινό Διοικητή των Γ. Ν. Λιβαδειάς – Γ. Ν. Θηβών κ. Κωνσταντίνο Ρουσόπουλο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας

Παρών στην διαδικασία ήταν και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, τον οποίο ο Διοικητής ευχαρίστησε για την παρέμβαση του προκειμένου το έργο να μην απενταχθεί , συνεπικουρώντας έτσι τις αγωνιώδεις προσπάθειες της Διοίκησης για επίσπευση των σχετικών διαδικασιών και κωλυμάτων που είχαν παρουσιαστεί,.

Επίσης παρόντες ήταν: Oι Αντιπεριφερειάρχες κ. Παπαθωμά , κ. Μπακομήτρος. Ο Βουλευτής κ. Μπασιάκος , ο δήμαρχος Θηβαίων κ. Νικολάου , περιφερειακοί σύμβουλοι και ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γ. Ν. Θηβών κ. Δεσύλλας.

Με την ευκαιρία ο περιφερειάρχης επισκέφτηκε το ειδικό Κέντρο αποκατάστασης ( ΚΕ.ΦΙΑΠ.) το οποίο μένει ανενεργό λόγω έλλειψης προσωπικού.