Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΠΙΣΩ Ο ΥΠ.ΠΡ.ΠΟ...Διαψεύδει τη «διαταγή» για τους μετανάστες ο Πανούσης



Το υπουργείο εσωτερικών διαψέυδει κατηγορηματικά τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες θα αφήνονταν ελέυθεροι υπό προϋποθέσεις οι παράνομοι μετανάστες.

«Αποκυήματα αρρωστημένης φαντασίας ή κατασκευασμένα σενάρια τρομοκράτησης των πολιτών; Ό,τι και να είναι αυτή η Ανακοίνωση για τα Κέντρα κράτησης στερείται σοβαρότητας και οποιασδήποτε βάσης αληθείας.» Με αυτή τη λακωνική ανακοίνωση, το υπουργείο Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης διαψεύδει τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με τις οποίες θα αφήνονται ελεύθεροι οι παράνομοι μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας, ενώ όσοι περνούν τα σύνορα δεν πρόκειται να συλλαμβάνονται.
Η ανακοίνωση της ΠΟΣΥΦΥ
Σε ανακοίνωση που είχε εκδόσει το μεσημέρι της Τρίτης η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων, γινόταν λόγος για «σημερινή διαταγή του Αρχηγείου και του Αρμόδιου Κλάδου», με την οποία «διατάσσεται 'ουσιαστικά' η πλήρης εκκένωση των κέντρων, η απελευθέρωση με υπηρεσιακά σημειώματα 6μηνης διάρκειας όλων των αλλοδαπών που κρατούνταν με το αιτιολογικό της παράνομης εισόδου, αλλά κυρίως η Μ Η κράτηση Κ Α Ν Ε Ν Ο Σ που στο μέλλον θα εισέρχεται παράνομα στη χώρα. Αντιθέτως η 7μηνη ουσιαστικά νομιμοποίησή τους - αφού ταυτοποιηθούν - θα τους καθιστά ισότιμους πολίτες στη χώρα μας.» Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, είχε μεταδόσει ότι «την Τετάρτη ανοίγουν τα κέντρα κράτησης σε όλη τη επικράτεια, όπου υπάρχουν αλλοδαποί θα αφήνονται ελεύθεροι με εξάμηνη άδεια»
Η αντίδραση Σαμαρά
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, σε γραπτή δήλωσή του έκανε λόγο για «απίστευτη, αδιανόητη και προκλητική η απόφαση της κυβέρνησης».
«Η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου μετατρέπει την Ελλάδα σε μαγνήτη προσέλκυσης παράνομων μεταναστών στη χώρα. Οι επιπτώσεις για την κοινωνική συνοχή, την ασφάλεια των πολιτών, την οικονομία και τον τουρισμό, θα είναι καταστροφικές και επιπλέον θα υπάρχουν και συνέπειες στη σχέση μας με την Ευρώπη. Δυστυχώς, οι χειρότερες προβλέψεις μας επαληθεύονται. Τους καλούμε να ανατρέψουν αμέσως την ανεύθυνη αυτή απόφαση.» αναφέρεται στην ανακοίνωση

ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ?? ΤΟΤΕ Η ΤΩΡΑ ! !