Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κινητοποιήσεις της ΚΕΔΕ – Αναβολή του Έκτακτου ΔΣ της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

Κινητοποιήσεις της ΚΕΔΕ –

Αναβολή του Έκτακτου ΔΣ της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

Σε συνέχεια των έκτακτων κινητοποιήσεων που αποφάσισε η Κ.Ε.Δ.Ε. για αύριο στις 11.30 π.μ, στο πλαίσιο της συζήτησης στην αρμόδια Επιτροπή στη Βουλή και την ψήφιση από την Ολομέλεια, της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά τη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων φορέων του Δημοσίου και της Αυτοδιοίκησης, το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. , τα ΔΣ των ΠΕΔ και Δήμαρχοι από όλη τη χώρα θα συγκεντρωθούν στη Βουλή, προκειμένου να επιδώσουν στο Προεδρείο της και στους Πολιτικούς Αρχηγούς όλων των κομμάτων το ψήφισμα της Κ.Ε.Δ.Ε. καθώς και αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις της.

Για το λόγω αυτό ενημερώνουμε αρχικά ότι το προγραμματισμένο ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ.

Επιπλέον αύριο, Παρασκευή, οι υπηρεσίες των Δήμων όλης της χώρας θα παραμείνουν ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ κλειστές από τις 12 ως τις 3 το μεσημέρι, με εξαίρεση τις κοινωνικές υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν έξω από τα δημοτικά καταστήματα, ως ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης στις κινητοποιήσεις της Αυτοδιοίκησης.


Γραφείο Τύπου ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας